Iğdır'dan Mehmetçiğe Bayram Tebriği

Iğdır'dan Mehmetçiğe Bayram Tebriği

PTT Genel Müdürlüğü tarafından, “Tebrik kartı bizden güvenlik güçlerine göndermek sizden" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Iğdır PTT Müdürlüğüne gelen vatandaşlar askerlere ilk tebrik kartlarını gönderildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Iğdır merkez PTT Müdürü Cafer Alakaş, “PTT Genel Müdürlüğümüz tarafından başlatılan kampanyayı Iğdır‘da başlatıyoruz. Tebrik kartlarımız ücretsizdir. Vatandaşlar sadece üstünü yazarak Mehmetçiğe gönderebilirler. Başlatılan kampanya PTT Genel Müdürlüğü’ne ait olup 13 ilde 127 ayrı polis ve jandarma komutanlıklarına tebrik kartı gönderebilecekler. Ülkemizin huzur ve refahı için Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerimizin Ramazan Bayramlarını vatandaşlarımızın aracılığıyla kutlanmasına vesile olmak milli birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını yaratmak düşüncesiyle böyle bir proje başlatıldı. Tebrik kartlarının üzerine güvenlik güçlerinin anlamlı fotoğrafları basıldı ve "Size minnettarız" yazıldı" dedi.

Kampanya kapsamında vatandaşlar Iğdır PTT Şubesi’nden, ülkenin güvenliğini sağlamak için sınırda gece gündüz nöbet tutan askerlere bayram mesajı içeren tebrik kartları gönderdi.

Önceki ve Sonraki Haberler