Iğdırlı Hemşerimiz Başkomiser Yurtseven Şehit Oldu

Iğdırlı Hemşerimiz Başkomiser Yurtseven Şehit Oldu

15 Temmuz gecesi ülkemizi işgale kalkan kanlı FETÖ darbe girişimi sırasında savaş uçakları ile bombalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı binasında ağır yaralanan 48 yaşındaki Iğdırlı hemşerimiz Başkomiser Bülent Yurtseven Şehit oldu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında savaş uçakları ile bombalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı binasında ağır yaralanan ve dün hayatını kaybeden 48 yaşındaki Iğdırlı hemşerimiz şehit Başkomiser Bülent Yurtseven'in Kocatepe Camisinde ilkindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Törene şehit Yurtseven’in annesi Lazife, babası Muharrem Yurtseven ile eşi Hilal, kızları 23 yaşındaki Elif ve 21 yaşındaki Kübra ile yakınları bulundular.

Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Iğdır milletvekili Nurettin Aras, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey kuvvet komutanları, Ankara, Bursa veYalova'da bulunan Iğdırlı hemşerilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Başkomiser Yurtsever, Cebeci Polis Şehitliği’nde defnedildi.

Şehidin ailesi ile görüşen Iğdır milletvekili Nurettin Aras, “Acımız büyüktür. Bu katliamı lanetliyorum. Bu zulmü yapanlar mutlaka cezalandırılacaklardır. Şehidimize Allah'tan Rahmet ,kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler