Iğdırlılar Çocuk-Yaşlı Demokrasi Nöbetinde

Iğdırlılar Çocuk-Yaşlı Demokrasi Nöbetinde

Çocuk, yaşlı, kadın tüm Iğdırlı vatandaşlar, 15 Temmuz darbe girişimine karşı, demokrasi nöbeti tutmaya devem ediyorlar.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)’nun darbe girişimi karşı; Iğdırlı çocuk, yaşlı, kadın vatandaşlar, 19’inci günde de alanları boş bırakmayarak demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyorlar.
Programda, hacıbaba lokantası vatandaşlara tavuklu pilav ve ayran ikram etti.

İkram servisi yapan Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, burada yaptığı konuşmasında, demokrasi nöbetinin 19’ncü günde Hükümet Konağının önünde Iğdırlılara birlikte olduklarını belirtti.

Mahmut Kuloğlu simli yaşlı adam ise, Cumhurbaşkanının emri ile burada olduklarını, ikinci bir emre kadar da burada olacaklarını söyledi.

“Ülkemiz üzerinde kirli oyun oynayanlara Allah fırsat vermesin” diyen yaşlı adam Kuloğlu, “Bunun yapanlara nahlet olsun. Başbakan ve Cumhurbaşkan ne derse biz onların emrindeyiz” dedi.

Yemek dağıtımı yapan işletme sahibi Şahin Şahin de “Milli iradeye, bayrağa, vatana, sahip çıkan halkının yanında olduğumuz göstermek amacı ile bir nebzede olsa katkı sunmak için ikramda bulunmak için bu gün buradayız. Bu değerlere sahip çıkan her kese teşekkür ediyoruz. Her zaman devletimizin ve milletimiz yanındayız” şeklinde konuştu.

Öte yandan programda; sandalyelerin üzerinde uyuyan çocukların demokrasi nöbetine ayrı bir detayı olarak kamera objektiflerine yansıdı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber