Iğdırlılar Demokrasi Nöbetinde

Iğdırlılar Demokrasi Nöbetinde

15 Temmuz darbe girişimine karşı, tutulan demokrasi nöbeti 20’nci günü bulurken Iğdırlılar demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)’nun darbe girişimin 20’inci gecesinde Iğdırlı vatandaşlar alanları boş bırakmayarak demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyorlar.

Programda, hayırsever iş adamları akşamlar akşamları demokrasi nöbetinde döner ayran ikram ederken sabah namazında ise kahvaltı sofrası kuruyorlar.

Programda iş adamları adına konuşma yapan Hacı Cabbar Baştemur, Iğdır’da iş adamları olarak demokrasi nöbetçisi vatandaşlar ikram bulunmaya çalıştıklarını söyledi.

Baştemur, “bu gün nöbetimizin 20’nci günü belli tarihlerde ülkemizin birlik berberliği için demokrasi nöbeti tutunan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunduk. Sabah namazında kahvaltı sofları kurduk. Bu son 4 günde ise yine dört iş adamı olarak nöbetleşerek döner ve ayran ikramında bulunacağız. Bu gün iş adamı arkadaşımız Baycan Sarısu ikramda bulundu; Allah hayrını kabul etsin. Biz Bu demokrasi meydanında gücümüz yettiği kadar, canımızın yettiği kadar Başkomutan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emrindeyiz” dedi.

Türk milleti olarak darbe girişimine karşı halkın birlik ve direngenliğini dünyada örneği olmadığını belirten Ak Parti Karakoyunlu İl Başkanı Baycan Çalışkan, “Darbeye karşı halkın gücü üstün geldi. Başkomutanımız dur demeyene kadar durmayacağız, bu yıllarda alsa asla bu yolda durmadan yürüyeceğiz. İşadamlarının bu katkıları da bizleri ayrı mutlu ediyor. Milletimi bu günlerde birlik ve berberliklerini sağlamaları çok önemlidir” diye konuştu.

Programda; Iğdır Valisi Ahmet Turgut Alpman, Iğdır Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Kahraman Dikmen ve Ak Parti Iğdır İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz vatandaşlar için hazırlanan ikramları dağıttılar.

Önceki ve Sonraki Haberler