İHALE İLANI

İHALE İLANI

KARS İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞINDAN İLAN

KARS İL ÖZEL İDARESİ

İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞINDAN İLAN

 

1- İlimiz merkezde bulunan ve  Mülkiyeti İdaremize ait Ortakapı Mah.Faikbey cad.Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği üstü adresindeki pafta:15 ada:334 Parsel:1 de kayıtlı ,beş katlı ve her katında 1(bir) daire bulunan binanın 1,2,3,4 no’lu katlarının ayrı ayrı veya birliktekiraya verilecek olup kira ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45 maddesi gereğince AÇIK TEKLİF USULÜ ile İl Encümenince yapılacaktır.

2- İhale, İl Encümenince, Kars İl Özel İdaresinin Merkez Cumhuriyet Mahallesinde bulunan İl Genel Meclis Binasının Encümen Toplantı Salonun 30.05.2017 Salı günü saat 14.00’da Encümen Başkanlığı huzurunda pey sürmek kaydı ile yapılacaktır.

3- İhalenin Geçici teminatı kiralanmak istenilen taşınmazın kira süresi olan üç yıllık Muhammen Bedelinin %3'üdür. Geçici teminat nakit olarak Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği T.C Vakıflar Bankası Şubesindeki TR 80 0001 5001 5800 7290 4580 71 numaralı emanet hesabına ilanda belirtildiği gibi yatırılacaktır.

4- Söz konusu taşınmaz 3 yıllığına kiraya verilecektir. Tespit edilen tahmini muhammen kira Bedeli   Tek katın aylık kira bedeli: 1.250 TL(binikiyüzelliTürklirası) 1,2,3,4 katlar için aylık kira bedeli: 5.000 TL(beşbinTürklirası)    1,2,3,4 katlar için yıllık kira: 60.000 TL(altmışbinTürk Lirası)  ihale için geçici teminat bedeli (%3)  3 yıllık toplam kira bedeli üzerinden 1.800 TL (bin sekizyüztürklirası),  olarak yatırılacaktır. 1 yıllık toplam kira bedeli sözleşme imzalanmadan önce, kiracıdan peşin tahsil edilecektir.            5-Kiralama ihalesi yapılacak olan söz konusu taşınmaza ait Kira Şartnamesi mesai saatleri içerisinde Kars İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünden temin edilebilir.                                                              6-  İsteklilerin ihaleye katılabilmek için, aşağıdaki belgeleri ibraz etmesi zorunludur.

              Gerçek Kişiler için;

                a)  Onaylı Nüfus cüzdanı örneği,

b)  Türkiye sınırlarında kanuni İkametgâh Belgesi,

c)  Onaylı imza sirküleri,

d)  Vekâleten katılacakların yılı içinde tanzim edilmiş noter tasdikli vekâletnameleri,

e)  Geçici teminata ilişkin banka dekontu,

f)Vergi Mükellefi ise ;

   f1) Bağlı olduğu vergi dairesi

   f2) Vergi kayıt numarası

   f3) Vergi borcu olmadığını gösterir belge.

g)  İmzalanmış şartname metni,

Tüzel Kişiler için;(Kooperatif, vakıf, dernek, şirket vb.)

a) İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından yâda benzer bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

b) Tüzel kişilik adına vekâleten ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir yılı içinde tanzim edilmiş noter tasdikli vekâletnameleri ve yetkili olarak ihaleye katılacakların yetki belgeleri,

c)  Tüzel kişilik vergi mükellefi ise;

   c1) Bağlı olduğu vergi dairesi

   c2) Vergi kayıt numarası

   c3) Vergi borcu olmadığını gösterir belge.

d)İmzalanmış şartname metni,

e)  Geçici teminata ilişkin banka dekontu,

f)  Onaylı imza sirküleri

                İhale Komisyon Başkanlığına ibraz edecektir.

7- İhaleye iştirak edenler kira şartnamesindeki tüm şartları peşinen kabul etmiş sayılırlar.

8- Posta İle yapılan müracaatlarda postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

9- İdare, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 29 ‘uncu maddesi gereğince ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

10- Son müracaat tarihi 30.05.2017 Salı günü saat 14.00’a kadardır.

 

İLAN OLUNUR.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler