İhalesi yapılan “Kars Olimpik Buz Pateni Pisti”nden haber yok!

İhalesi yapılan “Kars Olimpik Buz Pateni Pisti”nden haber yok!

27 Şubat 2018 tarihinde ilana çıkan ve 22 Mart’ta ikinci kez ihalesi yapılan “Olimpik Buz Pateni Pisti”nde çalışmalar henüz daha başlamadı.

Kars'ta yapımına 2016 yılında başlanılan 12 milyon 5 yüz bin TL ihale bedeli ile yaklaşık yüzde 35’i tamamlanan “Olimpik Buz Pateni Pisti” ilgili firmanın işi bırakması nedeniyle yapımı durmuştu.

Dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın ve Kars Valisi Rahmi Doğan’ın girişimleri sonucu “Kars Merkez Buz Pateni Spor Salonu İkmal İnşaatı” 27 Şubat 2018 tarihinde ilana çıktı ve 22 Mart’ta da ikinci kez ihalesi yapıldı.

İhale şartnamesinde yer alan ‘c) İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.’ ibaresine rağmen geçen yaklaşık 4 aylık süre boyunca “Olimpik Buz Pateni Pisti”nde çalışmalar henüz daha başlamadı.

Kars Yenişehir Mahallesi İsmail Aytemiz Bulvarı’nda yapımı devam etmeyen “Olimpik Buz Pateni Pisti” bittiğinde Karslı gençlerin büyük bir ihtiyacını karşılamış olacaktı. Şimdi bu inşaatın yapımı da atıl durumda iken birde çevrede bulunan başıboş köpeklerinde barınağı olmuş durumda.

ihalesi-yapilan-“olimpik-buz-pateni-pisti”nden-haber-yok!-(1).jpgihalesi-yapilan-“olimpik-buz-pateni-pisti”nden-haber-yok!-(2).jpgihalesi-yapilan-“olimpik-buz-pateni-pisti”nden-haber-yok!-(3).jpgihalesi-yapilan-“olimpik-buz-pateni-pisti”nden-haber-yok!-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler