İkinci Raybüs Akyaka’ya Gönderildi

İkinci Raybüs Akyaka’ya Gönderildi

Akyaka-Kars, Kars-Akyaka arası hizmet veren ve günler öcce devreye sokular 68 kişilik raybüse bir ikincisi daha eklendi.

 

 İkinci Raybüsü de AK Parti Kars Milletvekili Adayları yolcularla tokalaşıp treninin özellikleriyle ilgili bilgi verdikten sonra Akyaka’ya hareket ettirdi.

 

AK Parti Kars Milletvekili Adayları DLH eski Genel Müdürü Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Av. Suat Arslan, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile birlikte Tren Garı’na giderek 68 kişilik ikinci rüybüsü de hizmete soktular. Gar’da yolcularla tek tek görüşen ve raybüste Akyakalılarla sohbet eden Adaylar, raybüsle ilgili teknik bilgi de vererek her şeyin vatandaşın rahatı için yapıldığını söylediler.

 

AK Parti Kars 1. sıra Milletvekili Adayı DLH eski Genel Müdürü Ahmet Arslan, “İlk gelen rayımız 68 kişiydi. İnsanlar bu raybüsün kalitesini ve rahatlığını görünce bu yolcuk tercih edildi. Tercih edilince de 68 kişilik trenin yetmediği görüldü. Demiryolları Genel Müdürümüzle konuştuk. Sayın Bakanımıza arz ettik. Onlarda “yeter ki yolcu olsun biz kapasiteyi artırırız” demişlerdi. İkinci 68 kişilik raybüs geldi ve ikisi birbirine eklenerek 136 kişiye çıktı. Yeter ki Akyakalı binsin ve kullansın. Sefer sayısı akşam gidiş sabah geliş şeklindeydi. O da değişti. Sabah gidip aynı zamanda geliyor. Akşam da gidip dönebiliyor. Yani iki gidiş iki geliş oldu. Hem kapasite armış oldu hem de sefer sayısı artmış oldu.” dedi.

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Akyaka Haber