İLAN

İLAN

SELİM İLÇE DEVLET HASTANESİ

İLAN

SELİM İLÇE DEVLET HASTANESİ

Kiralaması Yapılacak Taşınmaz

 Taşınmaz No Mah/Köy Pafta Ada no Parsel Cinsi Yüzölçümü (m²) Hazine Hissesi Kira Süresi Tahmin Edilen Bedel TL Geçici Teminat Bedeli TL İhale Tarihi Saati

22 Çarşı Mah. Mimar Sinan Cad. 89 27 Kantin, Çay ocağı 45,864 m² Tam 3 YIL 30.600,00 TL 3060,00 16/01/2015 10:00


1-Yukarıda belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile ilanda belirtilen tahmini bedel üzerinden  karşısında yazılı tarih ve saatte Kars İli Selim İlçe Devlet Hastanesi Toplantı Odasında toplanacak İhale Komisyonu huzurunda  yapılacaktır.

2-İhale ile ilgili şartnameler mesai saatleri içinde Kars İli Selim İlçe Devlet Hastanesi Satın Alma Biriminde ücretsiz olarak görülebilir.

3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin;

a)      Gerçek kişilerde yasal erişim yerini(ikametgah) gösterir belge, nüfus cüzdan sureti, T.C. kimlik numarası ve geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya banka teminat mektuplarını(teminat mektubunun 2886 sayılı yasaya göre hazırlanmış süresiz, limit dahilinde ve ilgili banka şubesinin teyit yazısı ile birlikte) gerçek kişiler adına vekaleten ihaleye girecek kişilerin noter tasdikli vekaletnameyle,

b)      Tüzel kişilerde ise ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış oda sicil kayıt belgesi, vergi kimlik numarası, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişinin noter tasdikli yetki belgesi ile geçici teminata ilişkin belge ile birlikte ihale saatinde komisyon huzurunda bulunması gerekmektedir.

4- Kiralaması yapılacak taşınmaz KDV’den muaftır.

5- Kira bedeli yıllık olarak yapılacak olup; kira bedelinin taksitle ödenmesinin talep edilmesi halinde kira bedelinin en az 1/4’i peşin geri kalan miktarında yıl içerisinde üç taksit halinde ödenmesi mümkündür.

6- Posta ile yapılacak müracaatlarda meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.

7- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

8- Vergi, resim, harç vb. her türlü masraf kiracıya aittir.

 İlan olunur. 

Önceki ve Sonraki Haberler