İlim Yayma Cemiyeti 10’ncu Mezunlarını Verdi

İlim Yayma Cemiyeti 10’ncu Mezunlarını Verdi

Kars İlim Yayma Cemiyeti Yurdu’nun 10. Mezuniyet Töreni şölen havasında geçti

Kars İlim Yayma Cemiyeti Ömer Nasuhi Bilmen Yurdu 2016-2017 eğitim öğretim yılı kapanış ve mezuniyet programı düzenledi. Programa İlim Yayma Cemiyeti Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş, öğrenci velileri ve öğrenciler ile birlikte çok sayıda misafirler katıldı.

Program Yurdun Av. Kurtuluş Boy Konferans Salonunda Kuran Tilaveti ile başladı. İlim Yayma Cemiyeti Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş’in açılış konuşması ile devam etti. Ardından Mezun öğrencileri temsilen Mezunlardan Muhammed Furkan Boz, Ömer Faruk Gül ve Mehmet Akgün söz aldılar. Konuşmalarında İlim Yayma Cemiyeti Yurdunun kendileri için bir aile yuvası olduğunu, buradaki yöneticilerin personelin kendilerine ağabeylik yaparak her türlü sıkıntıları ile ilgilendiklerini, Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle adeta bu yurtta kalmakla ikinci bir üniversite okumuş gibi oldukları ifade ederek, şube ve yurt yönetimine, katılımcılara teşekkürlerini ilettiler.

Şube Başkanı Ebubekir Keleş konuşmasının ardından mezunlara plaketlerini ve başarılı olan öğrencilere başarı ve teşekkür belgeleri takdim etti. Program müzik dinletisi ve çiğköfte ikramı ile son buldu.

ilim-yayma-cemiyeti-10’ncu-mezunlarini-verdi-(1).jpgilim-yayma-cemiyeti-10’ncu-mezunlarini-verdi-(2).jpgilim-yayma-cemiyeti-10’ncu-mezunlarini-verdi-(3)-001.jpgilim-yayma-cemiyeti-10’ncu-mezunlarini-verdi-(4).jpgilim-yayma-cemiyeti-10’ncu-mezunlarini-verdi-(5)-001.jpgilim-yayma-cemiyeti-10’ncu-mezunlarini-verdi-(6)-001.jpgilim-yayma-cemiyeti-10’ncu-mezunlarini-verdi-(7)-001.jpgilim-yayma-cemiyeti-10’ncu-mezunlarini-verdi-(8)-001.jpgilim-yayma-cemiyeti-10’ncu-mezunlarini-verdi-(9)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler