İmam memleketinde toprağa verildi

İmam memleketinde toprağa verildi

19 Temmuz 2014 günü (DGS) Dikey Geçiş sınavından dönerken Pasinler ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Kars Kağızman karagüney köyü imamı Ferhat Yurtoğlu (39)memleketi kırıklalede son yolculuğuna uğurlandı.

İmam memleketinde toprağa verildi

19 Temmuz 2014 günü  (DGS) Dikey Geçiş sınavından dönerken Pasinler ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Kars Kağızman karagüney köyü imamı Ferhat Yurtoğlu (39)memleketi kırıklalede son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre, Cami imamlarından 39 yaşındaki Ferhat Yurtoğlu, yaklaşık 2 yıldır din görevlisi olarak görev yaptığı Kars’ın Kağızman ilçesinden Erzurum’da girdikleri (DGS) Dikey Geçiş sınavından dönerken Pasinler ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Cenazesi Kağızman’a getirilen imam Yurtoğlu için uzun süredir görev yaptığı Kağızman Kara güney köyü Camii'nde dini merasim düzenlendi.

Kağızman’da din görevlileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazında konuşma yapan İlçe Müftüsü Yakup Belen, Kırıkale’nin güzel bir insanı, kendilerinin de ailelerinin güzel bir ferdini kaybettiklerini söyledi. Kağızman’daki törenden sonra Ferhat Yurtoğlu’nun cenazesi Memleketi Kırıkale’ye gönderildi. Kırıkkale baba ocağında Kağızman ilçe müftüsü ve beraberindekilerle birlikte katıldığı öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler