Imperial Park Otel’i bakanlığa tahsis ediyorlar

Imperial Park Otel’i bakanlığa tahsis ediyorlar

Eminoğulları Şirketler Grubu, bünyesinde bulunan Imperial Park Otel’i coronavirüs nedeniyle yardımcı olmak amacıyla Sağlık Bakanlığı’na tahsis edilmesi kararı aldı.

Coronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde binlerce insan hayatını kaybederken, Türkiye’de açıklanan son rakamlara göre 1872 vaka tespit edildi; 44 vatandaş ise hayatını kaybetti. Salgın nedeniyle yetkililer ve kurumlar tedbirlerini arttırırken, bazı şirketler ve iş insanları ise hem sağlık çalışanlarına hem de vatandaşlara yardım etmek amacıyla elini taşın altına koydu.

SAĞLIK BAKANLIĞI’NA TAHSİS KARARI

2018 yılında beri ilimizde okul inşaatı, akaryakıt istasyonu ve otel işletmeleri konusunda önemli yatırım ve istihdam sağlayan Eminoğulları Şirketler Grubu, devletin yanında olduğunu belirterek birçok kurum ve iş insanına örnek olacak bir karar aldı. Şirket, sahibi olduğu 70 odalı, 148 yatak kapasiteli, dört yıldızlı Imperial Park Oteli, Sağlık Bakanlığı’na tahsis edilmesi kararı aldı.

DOKTOR VE SAĞLIK EKİPLERİ KONAKLAYACAK

Eminoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yağcı, “Tüm dünyayı saran coronavirüs salgınının ülkemizi de etkisi altına aldığı şu günlerde, il sağlık müdürlüğüne gerekli müracaatları yaparak, ticari veya ekonomik hiçbir fayda gözetmeksizin devletimizin yanında olmamız gerektiğini, bu doğrultuda otelimizi, gerek karantina amaçlı, gerekse yurt içinden ve yurt dışından şehrimize gelecek doktorlar ve sağlık ekiplerinin otel konforunda konaklamalarını sağlayacak şekilde sağlık bakanlığına tahsis etmeye karar verdik” dedi.

“OTELİMİZİN TÜM KADROSU VE OLANAKLARINI SUNUYORUZ”

“Biz de üzerimize düşeni yapıyoruz” diyen Yağcı, “Ülkemizde coronavirüs salgınını en asgari hasarla atlatmak için bir çok iş adamının fedakarlık yaparak fabrikalarını, atölyelerini, laboratuvarları vb. gibi imkanlarını seferber ettiğini, biz de üzerimize düşeni yapmak adına bu süre zarfında, sağlık bakanlığımızın ve il sağlık müdürlüğünün yönlendireceği şekilde otelimizin tüm kadrosu ve olanaklarını sunar, tüm halkımıza da zorunda olmadıkça evde kalmalarını, büyüklerimizin de dışarı çıkmamalarını rica eder, sağlıklı günler dilerim” şeklinde konuştu.

092e944d-8706-47ab-922e-7c43cbcbb8d5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler