İnce’den 5 Gündür Haber Alınamıyor

İnce’den 5 Gündür Haber Alınamıyor

Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Carcı Köyü'nde ilçe merkezine gitmek için evden çıkan 65 yaşındaki Alibey İnce'den, 5 gündür haber alınamıyor.

İnce’den 5 Gündür Haber Alınamıyor

Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Carcı Köyü’nde ilçe merkezine gitmek için evden çıkan 65 yaşındaki Alibey İnce’den, 5 gündür haber alınamıyor.

Eşi ve 6 çocuğuyla Carcı köyünde mütevazi bir hayat süren Alibey İnce, 28 Mart 2014 Cuma günü her zamanki gibi sabah saatlerinde Arpaçay ilçesine gitmek için evinden ayrıldı. Ailesiyle vedalaşıp alış-veriş için ilçeye giden Alibey İnce o gün saat 14.00 sıralarında son kez görüldü ve o günden bu yana daha görülmedi. Üzerinde yeterli miktarda parası bile bulunmayan Alibey İnce’nin bulunması için ailesi Polis ve Jandarmaya kayıp müracaatında bulundu. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Alibey İnce’ye cep telefonundan bile ulaşılmıyor.

Hayatından endişe duyan ailesi Alibey İnce’yi görenlerin, nerede olduğunu bilenlerin kendilerine, polise ve jandarmaya bildirmelerini istiyor.

Alibey İnce’yi görenlerin veya nerede olduğunu bilenlerin oğullarına ait 0535 9286521 ve 0539 9219664 nolu telefonu aramaları istendi.kha

Önceki ve Sonraki Haberler