İngilizce şimdi eğitim setleri ile öğreniliyor

İngilizce şimdi eğitim setleri ile öğreniliyor

Günümüzde her alanda başarılı olmak için yabancı dil bilmek hatta özellikle İngilizce bilmek tüm kapıları açan anahtar oluyor.Gelişen teknolojik imkanlar ve değişen yaşam şartları, bu alanda devamlı yenilikleri de beraberinde getiriyor. Şimdiler de İngili

Günümüzde her alanda başarılı olmak için yabancı dil bilmek hatta özellikle İngilizce bilmek tüm kapıları açan anahtar oluyor.

Gelişen teknolojik imkanlar ve değişen yaşam şartları, bu alanda devamlı yenilikleri de beraberinde getiriyor. Şimdiler de İngilizce eğitim setleri İngilizce öğrenimi için en yaygın yöntem olmaktadır.

1954 yılından beri Türkiye’de İngilizce eğitiminin öncülerinden olan Limasollu Naci Öğretim Yayınları'nın , Genel koordinatörü Ayten Keçeci, bu alanda devamlı gelişen öğrenim imkanlarını Türkiye’de uyguladıklarını ve İngilizce eğitim setleri'nin, günümüzün şartlarında İngilizce öğrenmek için en doğru yöntem olduğunu belirtmektedir.

Dünyamızda, çok uzun yıllardır süre gelen klasik öğrenim yolu, sınıflarda ve dershanelerde İngilizce eğitim, bugünün ulaşım şartlarında uygun yöntem olmaktan çıkmıştır. Buna karşılık şimdilerde e-learning adı verilen multimedya cd’lerle ve onları destekleyen ingilizce kitap ile öğrenim, hem sınıfı hem öğretmeni öğrencinin ayağına getirmektedir.

Yaratılan yeni teknikler ve bilgisayar imkanları ile, evinde İngilizce setleri ile çalışan öğrenci, hem istediği saatte, istediği sürelerde tekrar edebileceği bir ingilizce kursu imkanını bulmakta, hem de İngilizce anadili olan bir ülkeye gitmiş ve yerel insanlarla kaynaşarak, konuşarak İngilizce öğreniyormuş gibi olmaktadır.

Bu yöntemlerle ingilizce öğrenme uğraşına başlayan bir kişi kısa süre sonra ingilizce öğrenme konusunda çok başarılı sonuçlar elde etmektedir. Ayrıca bu yöntemle, yeni kelimeler ve sözcükler çok daha kolay ve akılda kalıcı şekilde öğrenilmektedir.

İngilizce eğitimi konusunda yöntem seçerken, bir diğer önemli konu da, İngilizce seviye tespit sınavı.

İngilizce seviyenizi test etmek hem eğlenceli bir uğraş, hem de daha bilinçli şekilde öğretim metodu tercihi yapmanızı sağlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler