İnönü Caddesi Trafiğe Kapatıldı, Köprü Genişletiliyor

İnönü Caddesi Trafiğe Kapatıldı, Köprü Genişletiliyor

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız; "Bu Köprüde Her An Bir Kaza Olabilir" başlıklı haberimizin ardından yetkililer gerekli duyarlılığı göstererek köprüde genişletme çalışmalarına başladılar.

Kars'ta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatları doğrultusunda başlatılan yol, kaldırım, alt yapı ve köprü yapım çalışmaları her geçen gün ağını genişleterek devam ediyor. Faikbey, Subatan yolu ve şimdi de İnönü caddelerinde başlatılan yol kaldırım çalışmaları vatandaşları memnun ediyor.

İnönü caddesinde bülbül deresi üzerinde bulunan köprü kullanışsız ve trafik akışında tehlike oluşturması nedeniyle Kars Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılarak köprünün yıkımı gerçekleştirilerek yeni ve yayalarında rahatlıkla kullanabilecekleri köprü yapımına başlanıldı.

Dün sabah erken saatlerde İnönü Caddesi trafiğe kapatılmasının ardından köprünün yıkımına başlanıldı. Köprü yapımı yaklaşık 25 gün sürecek bu süre zarfında trafik akışı şehit Yusuf Bey caddesinden sağlanacak. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler