İnşaat Mühendisi Ali Vedat Çiftçi, aday adaylığı başvurusunu yaptı

İnşaat Mühendisi Ali Vedat Çiftçi, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Trabzon Çevre Şehircilik ve İl Müdürü İnşaat Mühendisi Ali Vedat Çiftçi, görevinden istifa ederek, AK Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

İnşaat Mühendisi Ali Vedat Çiftçi’nin müracaatı AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın tarafından alındı.

Artık belirli bir hizmetlerin devamı yönünde şehrin kaybedecek bir tek günü dahi olmadığını ifade eden AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Ali Vedat Çiftçi, “Bugün itibariyle Adalet ve Kalkınma Partisinden Kars Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat ettiğini ifade eden Çiftçi, “İnşallah hayırlı olur. Yine bugün itibariyle 28 yıllık kamu görevinden de istifa ettik, ayrılmak zorunda kaldık. Süreç ve kanuni madde bu yönde. Şimdi bu şehir kentsel yaşamın sürdürülebilirlik açısından, artık belirli bir hizmetlerin devamı yönünde şehrin kaybedecek bir tek günü dahi yoktur. Sorunlar artık belediyenin kendi öz kaynakları ile çözülebilir durumun çok dışına çıkmıştır. Bu şehrin sorunlarının çözülebilmesi için aday kim olursa olsun belediyenin kendi öz kaynakları ile bu sorunların üzerinden kalkması mümkün değildir. Bu nedenle bu önümüzdeki seçimde iktidar partisi olan Adalet ve Kalkınma Partisinin adayının bu şehirde seçilmesi zorunlu bir hal almıştır. İnşallah hemşerilerimizde bu doğrultuda tercihlerini yapacaktır, bu doğrultuda en ufak bir tereddüdümüz yoktur. Yine çözümün bir parçası olabilmek için aday adaylığa müracaat ettik. Ben huzurlarınızda adayımız kim olursa olsun şehrimiz adına arkadaşımızın yanında yer alacağımı huzurlarınızda beyan ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

insaat-muhendisi-ali-vedat-ciftci,-aday-adayligi-basvurusunu-yapti-(1).jpginsaat-muhendisi-ali-vedat-ciftci,-aday-adayligi-basvurusunu-yapti-(2).jpginsaat-muhendisi-ali-vedat-ciftci,-aday-adayligi-basvurusunu-yapti-(4).jpginsaat-muhendisi-ali-vedat-ciftci,-aday-adayligi-basvurusunu-yapti-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler