İSKEP Sertifikaları Dağıtıldı

İSKEP Sertifikaları Dağıtıldı

Kars Belediyesi, İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Teknik Destek Projesi (İSKEP) kapsamında Oryantasyon Eğitimlerinin 2. Etabına Tamamladı. Eğitime Katılan 26 kişi Sertifika Almaya Hak Kazandı.

Kars Belediyesi’nde İSKEP kapsamında 11-16 Kasım 2015 tarihleri arasında dezavantajlı bireylere yönelik “İş Hayatına Yönelik Oryantasyon Eğitimleri” verildi. Verilen eğitimlerde çalışma hayatı ve gereklilikleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının dezavantajlı gruplara yönelik hizmetleri, kendi yeteneklerimi keşif ediyorum, çalışma hayatı, çalışma kültürü, çalışma hayatına sosyal destek ve hizmetler, özgüven ve farkındalık, yerel işgücü piyasasında iş fırsatları ve ilde yükselen trendler, özgeçmiş hazırlama, iş görüşmesi ve iş arama teknikleri konularında bilgi verildi.

Eğitimler İSKEP Uzmanı Psikolog Ferda Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden Akif Aydın Pişkin, Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nden Tamer Ölmez ve İSKEP Kars İletişim, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Ersin Güvercin tarafından verildi.

Eğitim sonunda 26 katılımcı sertifika almaya hak kazandı. Sertifikalar; Kars Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Polat, Taner Turan Ünsal, Teknik Başkan Yardımcısı A. Soner Tatlı, Özel Kalem Müdürü Muhammet Koç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ali Tamyüksel, İSKEP Proje Koordinatörleri Sosyolog Elif Penmek ve İstihdam Koordinatörü Filiz Güven tarafından verildi.

iskep-sertifikalari-dagitildi-(4).jpgiskep-sertifikalari-dagitildi-(2).jpgiskep-sertifikalari-dagitildi-(3).jpgiskep-sertifikalari-dagitildi-(5).jpgiskep-sertifikalari-dagitildi-(6).jpgiskep-sertifikalari-dagitildi-(7).jpgiskep-sertifikalari-dagitildi-(8).jpgiskep-sertifikalari-dagitildi-(9).jpgiskep-sertifikalari-dagitildi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler