İsmet Hagi güven tazeledi

İsmet Hagi güven tazeledi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin (TZOB) Şubat ayında yapılmasını ön gördüğü Ziraat Odaları Genel Kurul toplantısı Kars'ın Digor İlçesinde yapıldı.

İsmet Hagi güven tazeledi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin (TZOB) Şubat ayında yapılmasını ön gördüğü Ziraat Odaları Genel Kurul toplantısı Kars’ın Digor İlçesinde yapıldı. 39 delegeden oyunun 34’nü alan Ziraat Oda Başkanı İsmet Hagi güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine getirildi.

Bilindiği üzere Digor’da daha önce Ziraat Odası bulunmuyordu. 2010 yılında ilk defa kurulan ve başkanlığa seçilen İsmet Hagi, 2010 yılından bu yana yaptığı birçok faaliyetle her zaman gündemde olmayı başarmıştı. Adından sık sık bahsedilen Hagi seçim öncesinde yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğim ilk günden bu yana elimden gelen her şeyin en iyisini yapma gayreti içerisinde oldum. Göreve geldiğimiz ilk günkü vizyonumuz ne ise aynı vizyonla devam edeceğimin sözünü siz değerli dostlarıma ve çiftçilerimize veriyorum. Gerek şahsım gerekse de geçtiğimiz dönemde Yönetimde bulunan arkadaşlarım için önceliğimiz her zaman çiftçi ve çiftçi sorunları oldu. Biz bunun bilinciyle çıktığımız yolda, yine o bilinçle ve aynı sorumlulukla inşallah devam edeceğiz.” dedi.

Digor Ziraat Odası Genel Kurul Kongresi Seçimi; Kars Ziraat Odası yeni Başkanı Adem Ertaş, Kağızman Ziraat Odası Başkanı Casim Kızıltaş, Genel Sekreteri Ramiz Su, Selim Ziraat Odası Başkanı Necmi Ustebay, Susuz Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Katkay, Genel Sekreter Fikret Beşeren, Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök’ün de katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan oluşturuldu. Divan başkanlığına Susuz Ziraat Oda Başkanı Fahrettin Katkay katip üyeliklerine ise Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök ve Selim Ziraat Odası Genel Sekreteri Fikret Beşeren seçildi. Seçim Kurulu Başkanlığı nezaretinde Ziraat Odası hizmet binasında sabah saat: 09.00‘da başlayan seçim, saat 17.00’de sona erdi.

Sandıkların açılmasından sonra tekrar göreve seçilen İsmet Hagi, tüm üyelere teşekkürlerini iletti ve göreve seçilmenin mutluluğunu ve sevincini yaşadığını dile getirdi. Hagi, güven tazelediklerini ve tekrar seçilmenin iyi işler başardığının bir göstergesi olduğunu da kaydederek, bundan sonra da aynı aşk ve heyecanla ekibiyle birlikte görevini yürüteceğini söyledi. kha

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan KARS MANŞET veya karsmanset.com sorumlu tutulamaz.

Önceki ve Sonraki Haberler