İstanbul’dan Arpaçay’a Eğitim desteği

İstanbul’dan Arpaçay’a Eğitim desteği

Kars Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine İstanbul'da faaliyet gösteren Yeryüzü Melekleri Grubundan kıyafet desteği sağlandı.

İstanbul’dan Arpaçay’a Eğitim desteği

Kars Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine İstanbul’da faaliyet gösteren Yeryüzü Melekleri Grubundan kıyafet desteği sağlandı. Yöneticilerin kurduğu irtibat ile hayırsever grup; içerisinde bot, mont, hırka, gömlek, pantolon, ayakkabı gibi ürünlerin bulunduğu hediye paketlerini Arpaçay’a ulaştırdı. Soğuk kış öncesi hediyelerini alan miniklerin sevinci görülmeye değerdi. Gazeteci, doktor, öğretim görevlisi, işadamı, emekli savcı, hostes gibi çeşitli meslek gruplarından eğitim gönüllüsü hayırseverlerin oluşturduğu grup YBO’ya yaptığı yardımların yanı sıra ileriki tarihlerde de Arpaçay Anaokulu için kıyafet ve kırtasiye yardımlarında bulunacağını iletti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Faruk Erdem; “Arpaçay’da gerek devlet olarak gerekse de yardımsever kişi ve gruplar sayesinde eğitime her türlü destek sağlanıyor. Bugün de yardım yapan sivil toplum kuruluşumuz Türkiye’nin en batısından belki de hiç görmedikleri en doğusuna anlamlı bir hediye yolladılar. Yatılı okuyan minikler için bu tarz hediyelerin çok büyük anlamları var ve gözlerindeki sevinci hissedebiliyorsunuz. Böylesine kutsal bir amaç için bir araya gelen tüm hayırsever kişi ve kuruluşlara göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür eder, emeği geçenleri kutlarım.” ifadelerini kullandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler