İstanbul’dan Kars’a gelen anne ve oğlu, 5 gündür kayıp!

İstanbul’dan Kars’a gelen anne ve oğlu, 5 gündür kayıp!

İstanbul'dan memleketi Kars’a ev almak için geldiği iddia edilen anne ve oğlundan 5 gündür haber alınamıyor.

Aslen Karslı olan ve yaklaşık 20 yıldır İstanbul Çekmeköy’de yaşayan Figen Karadağ, 24 yaşındaki oğlu Mert Karadağ ile birlikte 2 hafta önce memleketi Kars’a geldi.

Edinilen bilgilere göre; Şehitler Mahallesinde ev almak için memleketi Kars’a gelen Figen Karadağ ve 24 yaşındaki oğlu Mert Karadağ, satın alacağı ev için birkaç gün pazarlık ettikten sonra geçtiğimiz Cuma günün öğleden sonradan itibaren anne ve oğlundan haber alınamadı.

Ankara’da yaşayan ve 10 Temmuz’dan itibaren ailesine ulaşamayan Figen Karadağ’ın kızı Şeyda Meral Tekingündüz, Şehit Mustafa Düzgün Polis Merkezi Amirliğine müracaat ederek annesinin ve kardeşinin kayıp olduğunu bildirdi.

Kayıp ihbarının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü, Kars Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçerek 5 gündür haber alınamayan anne Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ’ı arama çalışması başlattı.

Henüz haber alınamayan anne ve oğlunu arama çalışması Kars’ta ve çevre illerde devam ediyor.

Figen Karadağ’ın abisi Fikret Saltık ise gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin ve yeğeninin hayatından endişe ettiklerini ve kardeşi ile yeğeninin bir an önce bulunmasını için yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler