İşte İsveç'in Türkiye Kararı

İşte İsveç'in Türkiye Kararı

24 Mart'ta Antalya'da A Milli Takım ile hazırlık maçında karşılaşacak İsveç'in Türkiye'ye gelmekten vazgeçtiği iddia edildi. İsveç basınına konuşan İsveç Milli Takımı Güvenlik Şefi Anders Sigurdson, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbinin iptal edilmesinin ardından A Milli Takım ile hazırlık maçı oynayacak İsveç'in Türkiye'ye gelmeyeceği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında dün oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin terör tehdidi nedeniyle ertelenmesi dünyada geniş yankı buldu. Yaşananların ardından 24 Mart'ta Antalya'da A Milli Takım ile hazırlık maçında karşılaşacak İsveç'in Türkiye'ye gelmekten vazgeçtiği iddia edildi. İsveç basınına konuşan İsveç Milli Takımı Güvenlik Şefi Anders Sigurdson, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Karşılaşma için iptal kararı olmadığını belirten Sigurdson, TFF'nin kendilerine güvence verdiğini ve her türlü tedbirin alındığını ifade etti. Sigurdson'un, "Şu an için planımız Türkiye'ye gitmek yönünde ama bu durumlar anlık değişebilir" diyerek iptal seçeneğinin de tamamen ortadan kalkmadığını gösterdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler