İstikrar İstiklal ve İstikbal İçin Kararımız EVET

İstikrar İstiklal ve İstikbal İçin Kararımız EVET

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımlarıyla Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili çok yoğun bir katılımla gerçekleşen yemekli toplantı düzenledi.

Toplantıya Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Sincan Kaymakamı Sakim Demir, AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan danışmanları Fettah Çetinkaya veMehmet Özbey, Sayıştay Üyesi Murat Ersin Bozkurt, İç İşleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği Daire Başkanı Hikmet Aydın, Kamu Hastaneleri Atama Daire Başkan Yrd. Ertan Yılmaz, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Mehmet İkbal Yılmaz, Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkan Yardımcısı Emniyet Müdürü Nusret Gezik, Sincan Emniyet Müdür Yrd. Erhan Ergül, Ankara Büyük Şehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Ankara Büyük Şehir Belediyesi Zabıta Müdürü Faik Ece, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları, AK Parti Sincan ve Etimesgut Meclis Üyeleri ve hemşehrilerimiz katıldılar.

Federasyon Genel Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yener Acay’ın sahibi olduğu Hayriye Sultan Kasrı’nda düzenlenen toplantının sunuculuğunu Taner Kızıltaş yaptı.

Toplantı Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başladı. Genel Başkan Bakanımız başta olmak üzere teşrif eden tüm misafirlere teşekkür ederek konuşmasına başladı ve “ Bu tablo bana ‘ Birlik beraberlikte rahmet ayrılıkta azap vardır’ sözünü hatırlatıyor. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Sayın Bakanımız sadece Kars Ardahan Iğdır’ın değil Türkiye’nin gururu. Türkiye ciddi bir virajda bizler de Sivil Toplum Örgütleri olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Türkiye’nin önünün açılması için, dünyada ve bölgede yerini sağlamlaştırmak için evet oylarımız vereceğiz” dedi

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı son yıllarda hükümetimizin çok büyük işler yaptığını büyük reformlara imza attığını belirterek, “ En büyük inşallah reformu 16 Nisan’da hepinizin desteğiyle gerçekleştireceğiz” dedi

Ankara Milletvekili Ertan Aydın ise Federasyonumuza bu toplantıyı düzenlediği için teşekkür ederek konuşmasına başladı ve “ Ak Parti olarak geleceğe dönük yenilikler yapmak için hep kendimizi sorumlu hissettik ve bu ilkeyle hareket ettik. Son olarak milletimizin sorunlarını kökten çözecek referandum paketiyle milletimizin huzurundayız. Allah’ın izniyle, sizlerin desteği ile geleceğe emin adımlarla hareket edeceğiz” dedi.

Son olarak konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan, bütün olumsuz tepkilere rağmen Türkiye’nin her geçen gün daha geliştiğini ifade etti. Bakanımız sözlerine şöyle devam etti “ Türkiye güçlenmemeli diyen vesayet odaklarına inat Türkiye’yi 3 katı büyüttük. Sayın Cumhurbaşkanımız bu ülkede başkalarının menfaatine göre değil, milletimin menfaatine göre davranırım diyerek Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenlerin oyununu bozmuştur. Türkiye’nin büyümesinden, güçlenmesinden, dünyada daha fazla söz sahibi olmasından korkuyorlar. Bizde onlara inat Türkiye büyümeli, Türkiye daha da büyüyecek diyoruz.” 1982 yılından bu yana Türkiye’de yaşanan Cumhurbaşkanı, Başbakan anlaşmazlığında zararı hep milletin çektiğini belirten Bakanımız, yeni sistemde seçime giderken vatandaşın kendi hükümetini kendinin belirleyeceğini ifade etti ve “ Cumhurbaşkanı yaptığı her işten sorumlu olacak, bizim derdimiz kişi ve kişiler değil, herkes her şeyden sorumlu olsun. Yeni sistemde Meclis yasaları kendi yapacak ve Yüksek Yargının çoğunluğunu Meclis belirleyecek. Bundan daha iyisi var mı? Ben varsam bu ülke var, ben yoksam bu ülke yok diyenlerden değiliz. Halka hizmet hakka hizmet diyebilen herkese bu kapı açık” dedi.

Programın sonunda günün anısına Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’a Kuran- Kerim takdim etti.

istikrar-istiklal-ve-istikbal-icin-kararimiz-evet-(3)-001.jpgistikrar-istiklal-ve-istikbal-icin-kararimiz-evet-(2)-001.jpgistikrar-istiklal-ve-istikbal-icin-kararimiz-evet-(4)-001.jpgistikrar-istiklal-ve-istikbal-icin-kararimiz-evet-(5)-001.jpgistikrar-istiklal-ve-istikbal-icin-kararimiz-evet-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler