İYİ Parti Adayı Settar Kaya, karsmanset.com’u ziyaret etti

İYİ Parti Adayı Settar Kaya, karsmanset.com’u ziyaret etti

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, Kars Manşet Gazetesini ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Yargıç Harmankaya ile görüştü.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karsmanset.com’u ziyaret eden Kaya, Kars’ın belediye yönetimi ve hizmetleri açısından son derece şanssız bir 20 yıl geçirdiğini söyledi.

Kars’ın geleneksel, tarihi bir algısı olduğunu ifade eden Kaya, “Bu algı bütün dünyaca biliniyor. Kars, Atatürkçülüğü, Cumhuriyetçiliği, Milliyetçiliği, Çağdaşlığı ile tanınan bir şehirdir. Maalesef Kars bu algısından uzaklaştırılıyor, Kars yozlaştırılıyor. Buna da dur demek için,  Kars’ı tekrar fabrika ayarlarına geri döndürmek için, Kars denince akla Cumhuriyetin aydınlık yüzünün gelmesi için biz bu seçimleri önemsiyoruz. Bu nedenle Kars’ta yaşayan Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Vatansever, Çağdaş ve Kars’ın bu yönüyle övünen, Kars’ın bu yönüyle bilinmesini arzulayan bütün hemşerilerimizi güç birliği yapmaya davet ediyoruz. Partimiz, düşüncemiz, ideolojimiz farklı olabilir ama bu ortak noktada, bu seçimlerde bir araya gelmek mecburiyetindeyiz ve hatta buna mecbur değil, mahkumuz.” ifadesini kullandı.

Son yıllarda Kars Belediyesi çağdaş yönetim anlayışıyla yönetilen bir kamu kurumu olmadığını söyleyen Kaya, “Bu Kars’a da, Karslılara da saygısızlıktır. Bu durum kabul edilemez. Bu olumsuz algıyı ortadan kaldırmak için hepimize görev düşüyor. Onun için İYİ Parti Belediyeciliği Kars’a iyi gelecektir.” dedi.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yargıç Harmankaya da İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

iyi-parti-adayi-settar-kaya,-karsmanset.com’u-ziyaret-etti-(2).jpgiyi-parti-adayi-settar-kaya,-karsmanset.com’u-ziyaret-etti-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler