Kadın Konuk Evinde Kalan Kadınların Yaptıkları Ürünler Sergilendi

Kadın Konuk Evinde Kalan Kadınların Yaptıkları Ürünler Sergilendi

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın konuk evinde kalan kadınların yaptıkları el emeği, göz nuru ürünlere sergilendi.

Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu’nda düzenlenen serginin açılışını Vali Rahmi Doğan, Eşi Gülden Gülizar Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, eşi Figen Karaçanta, Başsavcı Serdar Durmuş, Aile ve Politikalar İl Müdürü Aydın Acay ve davetliler birlikte yaptı.

Serginin açılış kurdelesini kesen Vali Rahmi Doğan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tabi biz sadece günlerle değil, hanımlarımızı, eşlerimizi, annelerimizi, kardeşlerimizi, bacılarımızı yanımızda görüyoruz. Ama yine onlara özel bir gün olması önemli, bizde bu günün hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Burada sergilenen güzel eserleri birlikte göreceğiz” dedi.

Yapılan açılışın ardından Vali Rahmi Doğan ve beraberindekiler sergiyi gezdi. Sergilenen ürünler hakkında bilgiler aldı. Vali Rahmi Doğan, sergi çıkışı kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

kadin-konuk-evinde-kalan-kadinlarin-yaptiklari-urunler-sergilendi-(1).jpgkadin-konuk-evinde-kalan-kadinlarin-yaptiklari-urunler-sergilendi-(2).jpgkadin-konuk-evinde-kalan-kadinlarin-yaptiklari-urunler-sergilendi-(3).jpgkadin-konuk-evinde-kalan-kadinlarin-yaptiklari-urunler-sergilendi-(4).jpgkadin-konuk-evinde-kalan-kadinlarin-yaptiklari-urunler-sergilendi-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler