Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kars İl Eylem planı Eğitim Seminerleri Başladı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kars İl Eylem planı Eğitim Seminerleri Başladı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, Erken Yaşta ve Zorla Evlilikler ile Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ile ilgili eğitim semineri bugün İl Kültür Müdürlüğüne bağlı konferans salonunda verildi.

01.01.2018 tarihinde yürürlüğe giren Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi işbirliği ile Kars Merkez ve ilçelerinde görev yapan emniyet mensuplarına; Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, Erken Yaşta ve Zorla Evlilikler ile Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ile ilgili eğitim semineri bugün İl Kültür Müdürlüğüne bağlı konferans salonunda verildi.

2018- 2021 yıllarını kapsayacak olan İl Eylem Planı kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlara verilecek eğitim seminerleri yıl boyunca devam edecek.

kadina-yonelik-siddetle-mucadele-kars-il-eylem-plani-egitim-seminerleri-basladi-(1).jpgkadina-yonelik-siddetle-mucadele-kars-il-eylem-plani-egitim-seminerleri-basladi-(2).jpgkadina-yonelik-siddetle-mucadele-kars-il-eylem-plani-egitim-seminerleri-basladi-(3).jpgkadina-yonelik-siddetle-mucadele-kars-il-eylem-plani-egitim-seminerleri-basladi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler