Kafkars Kartalları Uçuşa Geçti

Kafkars Kartalları Uçuşa Geçti

TVF 1. Ligde mücadele eden Genç Kafkars Spor, Niksar Belediye Spor’u 3-2 ile geçti.

Kars’ı TVF 1. Lig B Grubunda temsil eden Genç Kafkars Spor Voleybol Takımı, Kafkas Ünv. Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın seremonisine “Karsımızın Gururu, Dünya Şampiyonu Tuğrulhan Erdemir’i Tebrik Ediyoruz” pankartıyla sahaya çıktı. Karşılaşmayı izleyenler arasında olan Tuğrulhan Erdemir ve pankart açan Genç Kafkars Spor taraftarlardan uzun süre alkış aldı.

Karşılaşmanın büyük çekişmeye sahne olan ilk setinde basit hatalar sonucu rakibine 25-27 seti verdi. Daha sonra toparlanan Genç Kafkars Spor, ikinci ve üçüncü setlerde rahat bir oyun sergileyerek (25-18, 25-21) 2-1 öne geçti. Dördüncü seti yine basit hatalarla uzatmada 25-27 kaybedince durum 2-2 oldu. Son sette rahat bir oyun sergileyen takımımız seti 15-12 kazanarak maçı da 3-2 galip tamamladı. Bu sonuçla temsilcimiz önemli bir galibiyete daha imza atarak galibiyet serisine devam etti.

Karşılaşma sonrasında Genç Kafkars Spor Başkanı Emre Okan Bayramoğlu tarafından yapılan açıklama şöyle: “Takımımız adına büyük önem taşıyan karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Basit hatalarla iki set vermemize rağmen güzel bir mücadele sonucu galibiyet alan taraf olduk. Sezonu geç açmamızın ve şanssız fikstürün sıkıntılarını ilk haftalarda yaşadık. 4-5 haftadır oyunumuzu oturttuğumuzu düşünüyorum. Umarım bundan sonraki karşılaşmalarda da güzel oyunumuzu sürdürerek istediğimiz sonuçlara ulaşırız. Taraftarlarımız salonu doldurarak muhteşem bir atmosfer oluşturdular. Onların desteği bizim için çok önemli ve bizleri bundan sonraki maçlarda da yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bizleri destekleyen herkese ve takımıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Özel Çözüm Ortaokulu yöneticileri, hocaları ve öğrencilerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.”

Kulüp Başkanı Emre Okan Bayramoğlu, karşılaşmayı izlemeye gelen Dünya Şampiyonu Tuğrulhan Erdemir ile ilgili de şunları söyledi: “Kars olarak böyle bir değere sahip olduğumuz için ne kadar övünsek azdır. Tuğrulhan kardeşimiz sadece Kars’ın değil tüm Türkiye’nin gururu olmuştur. Genç yaşına rağmen kazandığı bu başarı şehrimiz gençleri ve sporu içinde mükemmel bir örnek teşkil etmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi hava şartlarından dolayı salon sporlarına yönelmemiz bize Kars olarak sporda başarıyı getirecektir. Tuğrulhan gibi birçok isim sayabiliriz. Gerek bireysel branşlarda gerekse takım oyunlarında başarıya ulaşmış. Tuğrulhan kardeşimizin bu başarısı istenince ve çalışılınca neleri başarabileceğimizin en güzel örneği. Bugün maçımızı izlemeye gelerek bize destek olan Tuğrulhan Erdemir özelinde bütün başarılı kardeşlerimizi tebrik ediyorum.

Takım kaptanı Hürol Temel ise şunları söyledi: “Sezonu geç açmamızın dezavantajı ile ilk haftalarda iyi oynamamıza rağmen takım olamama nedeniyle bu oyunu skora yansıtamadık. Ancak son haftalarda takım uyumunu sağlayarak iyi oyunumuzu sonuca da yansıtmaya başladık. Takım ritmini buldu diyebiliriz. Galibiyetlere devam edeceğimizi düşünüyorum. Galibiyete ulaşmamızda büyük özverisi olan hocamızı ve takım arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu galibiyeti geçtiğimiz günlerde abisini kaybeden hocamız Alettin Kurtaal’a armağan ediyoruz.”

kafkars-kartallari-ucusa-gecti-(2).jpgkafkars-kartallari-ucusa-gecti-(1).jpgkafkars-kartallari-ucusa-gecti-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler