Kafkas Üniversitesi Hastanesi yenileniyor

Kafkas Üniversitesi Hastanesi yenileniyor

Kars Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 1 Ağustos’ta başlatılan tadilat ve yenileme çalışmalarının 18 Ağustos’ta bitirilerek yeni çehresine kavuşturulacağı açıklandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğinden yapılan yazılı açıklamada, hastanenin 2017 yılında başlatılan ancak eksik kalan genel bakım ve tadilat çalışmalarına Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın girişimleriyle hastaneye aktarılan kaynak sayesinde 1 Ağustos 2018 tarihinde başlanıldığı bildirildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, kurulduğu günden beri tadilat yapılamayan hastane Acil Servisi de bu kapsamda 18 Ağustos tarihine kadar geçici olarak kapatılarak kapsamlı bir bakım onarıma alındığı vurguladı.

Bu tarihler arasında hastaneye 112 aracılığı ile hasta kabulüne devam edildiği de belirtilen açıklamada:  “Aynı zamanda yatan hasta servisleri de dahil olmak üzere eksik kalan birimlerin tadilatı da başlatılmış olup bölge halkına daha iyi ve kaliteli hizmet verilmesi amaçlanmaktadır. Hastanemizin her türlü ihtiyacında desteklerini esirgemeyen Kars Milletvekili Sayın Ahmet Arslan’a, Kars Milletvekili Sayın Prof.Dr. Yunus Kılıç’a, Kars Valisi Sayın Rahmi Doğan’a, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sami Özcan’a, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’a, Genel Sekreterimiz Sayın Doç. Dr. Alpaslan Yüce’ye, Tıp Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Sarıca’ya şükranlarımızı sunar teşekkürü borç biliriz.” denildi.

kafkas-universitesi-hastanesi-yenileniyor-(1).jpgkafkas-universitesi-hastanesi-yenileniyor-(2).jpgkafkas-universitesi-hastanesi-yenileniyor-(3).jpgkafkas-universitesi-hastanesi-yenileniyor-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler