Kafkas Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu Açılış İçin Hazır!

Kafkas Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu Açılış İçin Hazır!

Kars Kafkas Üniversitesi bünyesinde olan 500 seyirci kapasiteli Kapalı Yüzme Havuzu hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

İhalesi 05 Mart 2013 tarihinde yapılan ve 500 seyirci kapasiteli olan Kafkas Üniversitesi Yüzme Havuzu (Sauna – Buhar Odası - Fitness) yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olarak Kafkas Üniversitesi personel ve öğrenciler ile Karslı vatandaşların hizmetine açılacak.

Kafkas Üniversitesi Yönetimi tarafından yapılan açıklamada ise Kafkas Üniversitesi Yüzme Havuzu’nun açılışı için her şeyin hazır olduğunu dile getirilerek, “Çok şükür sonuna geldik. Açılış için her şey hazır. Eksiklikleri tamamlamak ve en güzel şekilde Üniversitemiz ile Kars halkının hizmetine sunmak için aylardır gece gündüz demeden çalışarak hizmet eden tüm birimlerimize teşekkür ediyoruz.” denildi.

kafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(1).jpgkafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(2).jpgkafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(3).jpgkafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(4).jpgkafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(5).jpgkafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(6).jpgkafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(7).jpgkafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(8).jpgkafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(9).jpgkafkas-universitesi-kapali-yuzme-havuzu-hazir!-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler