Kafkas Üniversitesi Muay Thai Ekibi Türkiye Şampiyonası Yolunda

Kafkas Üniversitesi Muay Thai Ekibi Türkiye Şampiyonası Yolunda

Kafkas Üniversitesi’nin Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’na bu yıl dördüncü kez katılacağı belirtildi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com (Özel Haber

Kafkas üniversitesi Muay Thai ekibi 18-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya Kemer’de, Türkiye Muay Thai Federasyonu ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’na Kafkas Üniversitesi olarak bu yıl dördüncü kez katılacaktır.

Her sene ülkemiz üniversitelerinin yoğun katılımının söz konusu olduğu bu organizasyonda, Kafkas Üniversitesi Muay Thai takımının katıldığı her yıl Türkiye dereceleri alarak başarılara imza attılar. Hem aldığı başarılar hem de katılımının sürekliliği ile göz dolduran Kars ekibi bu yılda geleneği devam ettirmek için gereken hazırlıkları tamamladılar.

Şampiyonaya Katılan Öğrenciler; Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde Kafkas Üniversitesi Muay Thai takımına bu sene de başından sonuna kadar destek veren Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’a teşekkür mahiyetinde madalyalarını taktim etmek istediklerini dile getirdiler.

kafkas-universitesi-muay-thai-ekibi-turkiye-sampiyonasi-yolunda-(1).jpgkafkas-universitesi-muay-thai-ekibi-turkiye-sampiyonasi-yolunda-(2).jpgkafkas-universitesi-muay-thai-ekibi-turkiye-sampiyonasi-yolunda-(3).jpgkafkas-universitesi-muay-thai-ekibi-turkiye-sampiyonasi-yolunda-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler