Kafkas Üniversitesi Öğrencilerini Karşılıyor

Kafkas Üniversitesi Öğrencilerini Karşılıyor

Üniversite Yerleştirme Tercihlerinin açıklanmasının ardından Kars Kafkas Üniversitesi, Kars'a gelen öğrenciler ve aileleri için tanıtım ve bilgilendirme stantları açtı.

Kafkas Üniversitesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı üniversite kayıt döneminde KAÜ'ye kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler ve ailelerine Kars ile ilgili geniş bilgiler vererek, öğrencilere çeşitli bilgilendirmeler yapıyor. KAÜ ayrıca şehrin farklı yerlerine astığı billboardlar ile öğrencilere Kars Kafkas Üniversitesi'ne hoş geldiniz diyerek mesaj verdi.

Kars Harakani Havalimanı ve Kafkas Üniversite Kampüsü içerisinde kurulan stantlarda bulunan görevliler, Kars ile ilgili, üniversite hakkında ve yeni öğrencilerin merak ettiği tüm bilgileri paylaşarak, Kars'ı tanımaları için bilgi paylaşımının yapılmasının yanı sıra öğrencilerin beklentileri, istek ve önerileri de kayıt altına alınarak değerlendiriliyor.

Öte yandan Kafkas Üniversitesi'nin tanıtım standını ziyaret eden öğrenciler böyle bir hizmet yapıldığı için teşekkür ettiler.

kafkas-universitesi-ogrencilerini-karsiliyor-(1).jpgkafkas-universitesi-ogrencilerini-karsiliyor-(2)-001.jpgkafkas-universitesi-ogrencilerini-karsiliyor-(3).jpgkafkas-universitesi-ogrencilerini-karsiliyor-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler