Kafkas Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu’na Kavuştu

Kafkas Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu’na Kavuştu

Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’da yapımına geçen yıl başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanarak, Karslıların hizmetine açıldı.

Kafkas Üniversitesi Kafkasların üniversitesi olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Kafkas Üniversitesi’ne Prof. Dr. Sami Özcan’ın rektör atanmasıyla birlikte KAÜ her anlamda büyüyerek gelişmeye devam ediyor. Rektör Özcan, son olarak üniversiteye projesinin her aşamasını yakından takip ettiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na da kazandırdı.

KAÜ Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun tamamlanmasıyla birlikte üyelik işlemleri de başladı. Kısa sürede yüzlerce insanın kayıt yaptırdığı havuz bayan ve erkeklere ayrı ayrı hizmet verecek.

Kafkas Üniversitesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yanı sıra 16 metre uzunluğunda eğitim havuzu ve çocuk havuzuyla, 24 saat boyunca otomasyona bağlı olarak takip edilecek ve havuz suyu sıcaklığı, havuz suyu kimyasal değerleri, ortam sıcaklığı ve nem oranları sürekli kontrol edilerek Sağlık Bakanlığı standartlarına göre ayarları yapılarak Karslılara hizmet verecek.

“Gazi ve Şehit yakınlarına tek seans ücretsiz”

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’ın girişimleriyle Gazi ve şehit yakınların tek seans ücretiz olacak.
Tesiste üniversite personeli ve öğrencilerinin yanı sıra, emekli personel, Kamu ve özel kurum çalışanları, engelli bireyler ve tüm açık olacak. Ayrıca Şehit ve Gazi yakınları için tek seans ücretsiz olacak ve Şehit ve gazi yakınlarından tek seans ücreti alınmayacak.

“Yılın 12 ayı hizmet verecek”

Yılın 12 ayı kesintisiz hizmet verilecek Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tesisleri içerisinde, bir adet kapalı fitness ve plates, spor salonu, bay bayan saunaları, soyunma odaları, buhar odası, eğitim sınıfları, kafeterya ve ücretsiz otopark alanı bulunuyor. Yılın 12 ayı hizmet verecek tesis dalında uzman antrenörler, cankurtaranlar ve donanımlı personeliyle konuklarını ağırlayacak.

Öte yandan bugün başlayan ve yoğun ilgi gören üyelik işlemleri günlük ve aylık olarak yapılacak. Tesiste para kullanılmayacak. Online ya da girişte kartlara yapılacak ödemeler ile havuz alanında bulunan diğer etkinliklerden yararlanacak.

kafkas-universitesi-olimpik-yuzme-havuzu’na-kavustu-(1).jpgkafkas-universitesi-olimpik-yuzme-havuzu’na-kavustu-(2).jpgkafkas-universitesi-olimpik-yuzme-havuzu’na-kavustu-(3).jpgkafkas-universitesi-olimpik-yuzme-havuzu’na-kavustu-(4).jpgkafkas-universitesi-olimpik-yuzme-havuzu’na-kavustu-(5).jpgkafkas-universitesi-olimpik-yuzme-havuzu’na-kavustu-(6).jpgkafkas-universitesi-olimpik-yuzme-havuzu’na-kavustu-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler