Kafkas Üniversitesi Sahaya İniyor

Kafkas Üniversitesi Sahaya İniyor

Kafkas Üniversitesi’nde, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği koordinasyon toplantısı yapıldı.

Kafkas Üniversitesi, Kamu ve Sanayi işbirliği kapsamında, bölge gelişimi, büyümesi ve kalkınmasına katkı sağlamak ve öncülük yapmak amacıyla koordinasyon toplantısı düzenledi.

Prof. Dr. Nihat Bayşu Konukevi’nde düzenlenen toplantıda kamu kurum temsilcileri, sanayiciler ile Üniversite yöneticileri ve akademisyenleri bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mükremin Özkan Arslan’ın selamlama konuşmasının ardından başlayan programda, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl ve Üniversite Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Cem Öziç, Üniversite-Sanayi işbirliğinde Kafkas Üniversitesi’nin hedefleri ve sanayicilerin beklentilerine yönelik sağlanacak katkılar ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

KÜSİ’nin Üniversite ve İl Koordinatörü Öziç yaptığı konuşmada, Kars İlinde ve bölgede Üniversite sanayi işbirliğinde eğitim, proje hazırlama ve teknoloji konularında gelen taleplere bağlı olarak gerekli desteği sağlamaya hazır olduklarını belirtti. Bu kapsamda ilimizde ve bölgemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet içi eğitim program ve kursları konusunda Sürekli Eğitim Merkezi aracılığıyla eğitim hizmeti verileceğini ifade etti.

Bunun yanı sıra sanayici, işletmeci ve girişimciler proje hazırlama konusunda Üniversite AR-GE ve İnovasyon Koordinatörlüğü’nden talepler doğrultusunda yararlanabilecekler. Yine teknoloji alanında Üniversitenin ilgili fakülte ve yüksekokullarında alanında uzman eğitimcilerden gerekli destekler alınabilecek. Sanayici, işletmeci ve girişimciler talepleri ile ilgili detaylı bilgi almak için Kafkas Üniversitesi’nin aşağıdaki ilgili birim ofislerine başvurabilirler.

Üniversite Bünyesinde İletişim ve Detaylı Bilgi için;

İşbirlikleri Detaylı Bilgi: 0532 272 78 91

Projeler Detaylı Bilgi: KAÜ AR-GE ve İnovasyon Koordinatörlüğü Ofisi

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü

0474 225 11 56 Dahili: 1171

Eğitimler Detaylı Bilgi: KAÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Prof. Dr. Abamüslüm GÜVEN Stadyumu 2. kat

0474 225 11 56 Dahili: 1175

kafkas-universitesi-sahaya-iniyor-(1).jpgkafkas-universitesi-sahaya-iniyor-(2).jpgkafkas-universitesi-sahaya-iniyor-(3).jpgkafkas-universitesi-sahaya-iniyor-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler