Kafkas Üniversitesi ve Kars'ın Acı Kaybı!

Kafkas Üniversitesi ve Kars'ın Acı Kaybı!

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sağlık Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Rıza Aksoy geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat etti. Yarın (29 Ağustos 2016) saat 09.00'da KAÜ'de cenaze programı düzenlenecek.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

14.04.1962 doğumlu, 1985 yılında Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak göreve başlayan, 32 yıl boyunca Üniversitemiz ve Kars’ımızın gelişimine büyük katkılarda bulunan ve önemli hizmetlerde emeği olan Ankara/Kızılcahamam doğumlu Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sağlık Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Rıza Aksoy geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat etti.

Aksoy’un ani vefatı nedeniyle Kafkas Üniversitesinde ve Kars'ta büyük bir üzüntü içerisinde olduğu gözlenirken bizde Kars Manşet ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

CENAZE PROGRAMI

Merhumun nâşı yarın (29 Ağustos 2016 / Pazartesi günü) saat 09.00’da Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde düzenlenecek tören sonrasında saat 11.00’de Kars Harakani Havalimanı’ndan memleketi Ankara’ya nakledilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler