Kafkas Üniversitesi Web Sayfasında 15 Temmuz Şehitlerine Vefa

Kafkas Üniversitesi Web Sayfasında 15 Temmuz Şehitlerine Vefa

Kars Kafkas Üniversitesi 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında resmi web sayfasında 15 Temmuz görsellerine, marşına ve videolarına yer vererek vefa örneğini ortaya koydu.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası meydanlara akın ederek demokrasisine sahip çıkan ve egemenliğin yegane sahibinin millet olduğunu ortaya koyan halkın yazdığı demokrasi destanı, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildi.

Bu kapsamda 15 Temmuz’un yıldönümünde tüm yurtta, bu destanı yazan halkımıza ve canını feda eden şehitlere vefa göstermek ve bu hain kalkışmaya karşı verilen onurlu mücadeleyi unutturmamak adına 80 milyon tek yürek olmuştur. Kafkas Üniversitesi de bu etkinlikler bağlamında resmi web sayfasında 15 Temmuz görsellerine, marşına ve videolarına yer vererek vefa örneğini ortaya koydu.

Ayrıca Kafkas Üniversitesi Kars Valiliği tarafından düzenlenecek olan etkinliklere akademik ve idari personeli ile tek yürek olarak katılım sağlayacağı öğrenildi.

kafkas-universitesi-web-sayfasinda-15-temmuz-sehitlerine-vefa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler