Kafkas Üniversitesinde iş akışları yeni "İş Takip Sistemi" ile artık daha kolay olacak

Kafkas Üniversitesinde iş akışları yeni "İş Takip Sistemi" ile artık daha kolay olacak

Kafkas Üniversitesi Genel Sekreterliği tarafından kurumsal sistem oluşturulması amacıyla “İş Takip Sistemi” oluşturuldu.

Kafkas Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen yazılım ile, iş takibi artık daha kolay bir şekilde yapılabilecek.

Geliştirilen bu yeni yazılımla ilgili, Genel Sekreter Doç. Dr. Alpaslan Yüce, birim sekreterleri ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı şube müdürleri ile sistem tanıtım toplantısında bir araya geldi. Sistem ile ilgili eğitimler ve yetki tanımlamaları yapılarak, sistemin geliştirilmesi ve yeni özellikler kazandırılması konuları değerlendirildi.

Geliştirilen bu sistemle, talep ve ihtiyaçlarla ilgili olarak çok daha hızlı ve etkili bir şekilde iletişim kurulacak. “İş Takip Sistemi”, yazışmanın içeriği, talepler, talep oluşturma tarihi, gönderen ve gönderilen birim, gönderme tarihi, talebin süreç bilgisi ve o taleple ilgili anlık mesajlaşma düğmeleri barındırmaktadır. Sistem, bir yandan hızlı ve etkili iletişim sağlarken bir yandan da yazışma halindeki iki birim yetkilisinin birbirine mesaj göndermelerine olanak tanıyor.

Sisteme birim sekreteri ve ilgili birimdeki Dekan, Dekan Yardımcıları yetkilendirilerek üniversite ana sayfasındaki “portal”  düğmesinden verilen kullanıcı ad ve şifresi ile giriş yapılabilmektedir.

İş Takip Sistemi Nedir?: Akademik ya da idari birimlerin bağlı oldukları binalarında ve sorumluluk alanlarında yaşanan aksaklıklar ve ihtiyaçlar ile ilgili taleplerini, idari birimlerden telefon yoluyla değil de sistem üzerinden bildirebileceği bir yazılımdır.

kafkas-universitesinde-is-akislari-yeni-is-takip-sistemi-ile-artik-daha-kolay-olacak-(1).pngkafkas-universitesinde-is-akislari-yeni-is-takip-sistemi-ile-artik-daha-kolay-olacak-(2).pngkafkas-universitesinde-is-akislari-yeni-is-takip-sistemi-ile-artik-daha-kolay-olacak-(3).png

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler