Kafkas Üniversitesi’nden, Gazetecilere 10 Ocak Sürprizi!

Kafkas Üniversitesi’nden, Gazetecilere 10 Ocak Sürprizi!

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) ile Gazeteciler arasında her hafta sonu oynanan halı saha maçı; bu hata 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne denk gelmesiyle yaş pasta sürprizine tanık oldu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’ın da görev aldığı KAÜ Futbol Takımı ile yerel ve ulusal basın temsilcilerinin bulunduğu Gazeteciler Futbol Takımı her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da üniversitenin halı sahasında dostluk maçına çıktı. Maç; Üniversite takımının basın mensuplarına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle hazırladığı yaş pasta sürpriziyle start aldı. Maç öncesi sahaya getirilen yaş pastayı gören gazeteciler Üniversiteye bu ince düşünceleri için teşekkür ettiler.

1 saat süren maç berabere tamamlanırken maç sonrası yaş pasta kesildi ve hep birlikte afiyetle yenildi. Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, tüm çalışan gazetecilerin bu özel günlerini tebrik ettiklerini söyledi. Gazeteciliğin zor ve sorumluluk isteyen bir meslek olduğunu da belirten Özcan, Kars basınıyla her hafta sonu halı sahada bir araya geldiklerini de hatırlatarak, “Bizler, gazeteciler takımıyla her hafta sonu halı sahada buluşuyoruz. Kars basınına kentin kalkınmasında üstlendikleri görevi layıkıyla yerine getirdikleri için teşekkür ediyorum. bu özel gününüzü de kutluyor ve sizlere meslek hayatınızda her zaman başarılar diliyorum” dedi.

Gazeteciler Futbol Takımı kaptanı Bedir Altunok da, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’a ve ekibine bu ince düşünceleri için teşekkür ederek, “Bizler gazeteciler olarak her zaman Kars’ın ve üniversitemizin kalkınması için görevlerimizi layıkıyla sürdürmeye çalışıyoruz. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça da haftada bir kez halı saha maçı yapıyoruz. Sizlerle halı maçında bir arala gelmekten de mutluluk duyuyoruz. Bu özel günümüzü kutladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Daha objektif ve tarafsız habercilik yapma düşüncesiyle herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

kafkas-universitesi’nden,-gazetecilere-10-ocak-surprizi!-(2).jpgkafkas-universitesi’nden,-gazetecilere-10-ocak-surprizi!-(3).jpgkafkas-universitesi’nden,-gazetecilere-10-ocak-surprizi!-(1).jpgkafkas-universitesi’nden,-gazetecilere-10-ocak-surprizi!-(4).jpgkafkas-universitesi’nden,-gazetecilere-10-ocak-surprizi!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler