Kafkasya Turizm, Mekke-Medine Yolunda!

Kafkasya Turizm, Mekke-Medine Yolunda!

Kars Turizm Seyahat Hizmetleri Ltd. Şti bünyesinde bulunan Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi Kars ve bölgenin en büyük eksiği olan Hac ve Umre ziyaretlerinin yerelden hizmet veren acente eksikliğini giderdi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Turizm İşletme Bakanlık ve TURSAB belgeli A sınıfı acentemiz artık Kars ilinden yani yerelden tüm Türkiye ye ve uluslararasına hizmet vermekte. Profesyonel kadrosuyla her geçen gün ağlarımıza bir yenisini ekleyerek büyüme yolunda.

Geçtiğimiz günlerde çok sayıda ziyaretçilerin katılımı ve Abdullah Erdağı öncülüğünde Umre ziyareti yapıldı.

Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özer, 1 turları olan Umre ziyaretlerini başarı bir şekilde sonuçlandığını belirterek, “Bu giden turumuz ise 2.kez olmakta ve halen ziyaretçilerimiz kutsal topraklardalar. Nasip olursa 2, 3, 4 ziyaretlerimiz de hemen ardı sıra gelecektir. Kafkasya Seyahat Acentemiz yerelde verdiği bu hizmeti kısa zamanda Kars ve bölgesine duyurarak Kars ve bölge halkının da katkı ve desteğini alarak bu sermayenin ilimizde kalmasını sağlayacağız. Acentecilik anlamında birçok hizmetlerimiz mevcuttur. Acentemiz bünyesinde Transfer hizmetleri, konaklama hizmetleri, rehberlik hizmetleri, kültür turu hizmetleri, Kars ve Sarıkamış otellerinin satış hizmetlerini vermektedir.” dedi.

Bir telefon Kadar size yakın Turizm Seyahat Acentamız Aynı zamanda Dünya uçak bilet satış noktasıyla da sizlerle ve ücretsiz hava alanı transferi ile 0474 212 12 12 / 0474 212 43 43

kafkasya,-turizm-mekke-medine-yolunda!-(2).jpgkafkasya,-turizm-mekke-medine-yolunda!-(3).jpgkafkasya,-turizm-mekke-medine-yolunda!-(4).jpgkafkasya,-turizm-mekke-medine-yolunda!-(5).jpgkafkasya,-turizm-mekke-medine-yolunda!-(6).jpgkafkasya,-turizm-mekke-medine-yolunda!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler