Kağızman Belediyesi’nin Kar Temizleme Çalışması

Kağızman Belediyesi’nin Kar Temizleme Çalışması

Kars Kağızman Belediyesi, son günlerde yağan yoğun kar yağışı nedeni ile ilçe merkezinde ulaşımın aksaması ve halkın mağdur olmaması için belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda biriken karları temizlemek için çalışma başlattı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kağızman’da iki gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışı sonrasında havanın ayaz olması ve yolların buzlanması sonucu önceki gün yapılan tuzlama çalışmasından sonra belediye ekipleri bu gün de çarşı merkezi ve bağlı ara sokaklarda kar temizleme çalışması başlatıldı.

Trafiğin olumsuz etkilenmemesi için sabahın erken saatlerinde kar temizleme çalışması başlatan ekipler yapılan sayısız anons ve duyuruya rağmen kaldırılmayan araçları çekici yardımıyla kaldırdı.

Çalışmaları yerinde takip eden Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, “Kışın hayatı olumsuz etkilemesi gözler önündedir. Yağan karın birikmesi; trafiğin aksaması, mahalle aralarının ulaşım zorluğu çekmesi ve buna benzer birçok olumsuz nedenlerin olacağı kaçınılmazdır. Bu yüzden elimizden geldiğince geceli, gündüzlü çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarımızın uzun sürmesi trafiği kısa süreli aksatıyor olabilir. Bu konuda bize destek veren ve duyarlı vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

kagizman-belediyesi’nin-kar-temizleme-calismasi-(1).jpgkagizman-belediyesi’nin-kar-temizleme-calismasi-(2).jpgkagizman-belediyesi’nin-kar-temizleme-calismasi-(3).jpgkagizman-belediyesi’nin-kar-temizleme-calismasi-(4).jpgkagizman-belediyesi’nin-kar-temizleme-calismasi-(5).jpgkagizman-belediyesi’nin-kar-temizleme-calismasi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler