Kağızman Birlik ve Dayanışma Derneği'nden Kaymakam Öter’e Hoşgeldin Ziyareti

Kağızman Birlik ve Dayanışma Derneği'nden Kaymakam Öter’e Hoşgeldin Ziyareti

Kars'ın Kağızman ilçesine yeni atanan Kaymakam Ercan Öter’e Kağızmanlılar hoşgeldin ziyaretinde bulunmaya devam ediyor.

Sait KÜÇÜK / Kars Manşet

Bunlardan birisi de çiçeği burnunda Kağızman Birlik ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek Başkanı Nurullah Karaca, yönetim kurulu üyeleri Gülsen Ataman, Muhsin Aras, Hikmet Şimşek, Yılmaz Uymaz, Kemal Kılıç birlikte Kaymakam Ercan Öter’e hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Ziyaret konuşmasında yeni gelen Kaymakam ile Kağızman Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurullah Karaca kurdukları derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Derneğimizin amacı başlıca onur başkanlarımız kaymakamlık makamı, Kağızman Belediyesi, Jandarma komutanlığı, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlüğü, ilçe müftülüğü derneğimizin yönetim kurulu onur üyeleridir. Onur üyelerimiz, ilçe şehir merkezi ve köylerimizde birlik ve beraberlik içinde çalışmaktayız. İlçemizin sorunları üzerinde durmaktayız. Özellikle ilçemiz ve köylerimiz için maddi ve manevi her konuda desteklerimizi esirgemeyeceğiz." diye konuştu.

kagizman-birlik-ve-dayanisma-derneginden-kaymakam’a-hosgeldin-ziyareti-(1).jpgkagizman-birlik-ve-dayanisma-derneginden-kaymakam’a-hosgeldin-ziyareti-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler