Kağızman Demokrasi Nöbetlerine Devam Ediyor

Kağızman Demokrasi Nöbetlerine Devam Ediyor

Kağızman 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bugüne kadar sokakları hiç boş bırakmadı. İstiklal meydanına kurulan demokrasi çadırında nöbete devam eden Kağızmanlılar ikinci bir emre kadar nöbete devam edeceklerini belirtiyorlar.

Kağızman Kaymakamlığı’nca İstiklal meydanına kurulan demokrasi çadırında Kağızman halkı her gece demokrasi nöbeti için buluşmaya devam ediyor. Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül “15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen ardından sokaklara milli iradesine sahip çıkmak için çıkan Kağızman halkı bugüne kadar aynı duygu ile meydanları boş bırakmamıştır. Amiri memuru, halkı ile kısacası her kesimi ile Kağızman kendine yakışanı yapmıştır” dedi.

Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıngaç, “Kağızman herkesin vicdanı kendi polisidir sözünün anlamını yaşatan yerlerden birisidir. Kağızman hain ve kalleş darbe girişiminin yapılmasıyla polisi ile hemen bir olan Kağızman halkı bugüne kadar ayni duygu ile ilçesine demokrasisine sahip çıkmıştır. Polis olarak böyle bir ilçede görev yapmak ben ve bütün mesai arkadaşlarım için mutluluktur” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler