Kağızman haberleri

Kağızman haberleri

KAĞIZMAN BAŞHEKİMLİĞİNE YALÇIN HANDEMİR ATANDI

Kağızman haberleri

KAĞIZMAN BAŞHEKİMLİĞİNE YALÇIN HANDEMİR ATANDI

Kağızman Devlet Hastanesi Başhekimliğine ilçe halkı tarafından oldukça sevilen Çocuk Doktoru Yalçın Handemir atandı

Son dönem sağlık atamalarında boşalan Kağızman devlet hastanesi başhekimliğine Yalçın Handemir atandı. Daha önce Kağızman Devlet Hastanesinde Çocuk Doktoru olan ve ilçe halkı tarafından oldukça sevilen Hendemir’in başhekim olarak Kağızman’da kalması ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı

Başhekim Yalçın Handemir, “Amacım; bu bölgede kaliteli bir hizmet anlayışı sunmak. Batıya gitmek yerine doğuda kalmamın amacı da budur zaten. Sadece Kağızman’da ortalama 20 bin çocuk var 2 yıldır tek başıma elimden gelen gayreti gösterdim. Şimdi hizmetime Başhekim olarak devam edeceğim. Başhekimlik görevimin yanı sıra yerime atanacak olan çocuk doktoruna da yardımcı olacağım. Böylece çocuklarımıza ve Kağızman halkına daha faydalı olacağımızı düşünüyorum.” dedi.

KAĞIZMAN KAYMAKAMLIĞINDAN FAKİRLERE BAYRAM HARÇLIĞI

Kağızman Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı fakir ve muhtaç ailelere 115'er lira bayram harçlığı verdi. Vakıfta dosyası bulunan bütün herkese bayram harçlığı verdiklerini belirten Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“'Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak her yıl Ramazan Bayramı öncesi fakir ailelere bayram harçlığı veriyoruz. Bu yıl 550 aileye 115'er lira Bayram harçlığı verdik. Vakfımızı amaçları doğrultusunda halkımızın hizmetinde değerlendiriyoruz.''dedi.

İFTAR ÇADIRINA 21 BİNLİRA YARDIM

Kağızman kaymakamlığı ile belediye tarafından kurulan iftar çadırına 21 binlira yardımda bulunduklarını söyleyen Duru, Ramazanda amacın aç kalmak değil, aç kalanların halinden anlamak gerektiğini söyledi. Ramazan ayında birlik ve beraberliğin sağlandığını ifade eden Duru, "Amaç birlik ve beraberliktir. Bizde Kağızman'a yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik ortamında iftar yapmanın mutluluğunu yaşamaktır” dedi. Kaymakamlık olarak yardıma muhtaç kişilere ulaştırıp bu mübarek günlerde yüzlerini güldürmektir." kha

Önceki ve Sonraki Haberler