Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Kenan Şengül atandı

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Kenan Şengül atandı

Kars Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne; Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü personel Daire Başkanlığı'ndan Kenan Şengül atandı.

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Kenan Şengül atandı

Kars Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne; Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü personel Daire Başkanlığı’ndan Kenan Şengül atandı.

Kağızman’ın yeni İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şengül, “Kağızman, Doğu Anadolu Bölgesinde güzel  bir ilçemiz. Bu güzel ilçemizde bize verilen görevi ekip arkadaşlarımla birlikte layıkıyla yapmaya çalışacağım. Görevde kaldığım sürece yapmayı planladığım güzel çalışmalar ve projeler var. Kağızman ilçemiz birçok ilçeden daha büyük bir ilçe, bu yüzden sorumluluğu da fazla, dolayısıyla kendi adıma da tecrübe anlamında katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kağızman halkının huzur ve güvenliği için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

KENAN ŞENGÜL KİMDİR ?

1975 yılında Erzincan’da doğan Şengül, 1989'de polis kolejine başladı. 1997 Polis Akademisi'nden mezun olan Şengül. Sırasıyla Bursa,Gümüşhane.Trabzon da görev yaptı, Son olarak Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü personel Daire başkanlığında Grev yapan Şengül. 2015 kararnamesi sonrası Kağızman İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. kha

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan KARS MANŞET veya karsmanset.com sorumlu tutulamaz.

Önceki ve Sonraki Haberler