Kağızman Kaymakamı Öter, şehit ailesi ile iftar açtı

Kağızman Kaymakamı Öter, şehit ailesi ile iftar açtı

Kağızman İlçe Kaymakamı Ercan Öter, şehit ailesini ziyaret ederek birlikte iftar açtı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Hakkari'nin Çukurca İlçesinde 1993 yılında PKK'lıların Karakol baskını sonucu şehit olan Jandarma Er Taner Seloğlu'nun Kağızman Kötek Köyündeki ailesini ziyaret eden Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, aile bireyleri ile görüşerek birlikte iftar açtı.

Şehit Jandarma Er Taner Seloğlunun abisi Hacı Kamil Seloğlu'nun evine misafir olan Kaymakam Öter ve eşi, şehit ailelerinin kendilerinin emaneti olduğunu, onların huzur ve refahı için ne gerekiyorsa yapıldığını ifade etti.

Kaymakam Öter, "Şehitlerimiz vatan uğruna gözünü kırpmadan canlarını feda etmiş, müstesna insanlardır. Onlar Cenab-ı Allah'ın vaat ettiği cennette, ebedi alemdeler. Aileleri ise bizlerin emanetleridir. Genç yaşta şehit verdikleri evlatlarının acılarını yüreklerinde taşırken onların yanlarında olmak, onların sıkıntılarını gidermek, Devletin şefkat elini göstermek bizlerin görevidir.  Şehit verdiğimiz Jandarma er Taner Seloğlu'nun ailesini ziyaret edip onlarla birlikte bir sofra başında iftar açtık. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize acil şifalar versin" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler