Kağızman SGK Yeni Binasına Taşındı

Kağızman SGK Yeni Binasına Taşındı

Kağızman Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürlüğü, yeni binasına taşındı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

SGK İlçe Müdürü Durali Canbağ, kurumun daha önce halk arasında 'küçük sigorta' olarak bilinen Kağızman Özel idare binasının alt katında hizmet vermekteydi şimdi ise Şahindere Mahallesi Kars Caddesi Kağızman Devlet Hastanesi yolunda eski Cezavinin bulunduğu yerde yapılan yeni yerine taşındığını söyledi.

Yaklaşık bir hafta önce başlayan taşınma işleminin tamamlandığını anlatan Canbağ, kurumun 2 katlı yeni binada ise tüm birimleriyle birlikte hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Canbağ, "Daha önceki binamız özel idare binasının alt katında Kağızmanlı hemşehrilerimize hizmet verdik. Eski binamız halk arasında küçük sigorta olarak biliniyor. Şuanda bulunduğumuz yer de halk arasında büyük sigorta olarak biliniyor. Yeni hizmet binamız, Şahindere Mahallesi, Kars Caddesi Devlet Hastanesi yolu üzerinde bulunuyor. Yeni yerimiz eski Cezavinin yerinde yapıldı. Yaklaşık bir hafta önce bu yeni binamıza taşındık. Burada bütün hemşehrilerimize hizmet vermeye başladık. Burada daha rahat ve nezih bir fiziki ortamda, huzurlu bir şekilde hizmet veriyoruz" dedi.

Canbağ, yeni bina ile fiziki kalitenin arttırılmasının yanı sıra kurumun kiradan da kurtarıldığını belirterek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

kagizman-sgk-yeni-binasina-tasindi-(2).jpgkagizman-sgk-yeni-binasina-tasindi-(3).jpgkagizman-sgk-yeni-binasina-tasindi-(4).jpgkagizman-sgk-yeni-binasina-tasindi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler