Kağızman Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Kağızman Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Kağızman Ülkü Ocakları başkanlığına, Kars İl Başkan Oğuz Güngör tarafından Serdal Tanay atandı.

Atama işleminin ardından yapılan açıklamada, Kağızman’da bu güne kadar şanla ve şerefle görevini yapan Sertaç Köse’ye teşekkür edilerek yeni atanana Serdal Tanay’a görevinde başarılar dilendi.

Daha sonra açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör: “Ülkü ocaklarının misyonu yani görevdeki amacı Türk tarihini iyi bilen, Türkiye’nin iç ve dış meselelerine hakim dünyadaki gelişmeleri takip edebilen, Türklük gurur ve şuuru İslam ahlak ve faziletleriyle donanmış dürüst şahsiyetli ve karakterli nesiller yetiştirmektir. Ülkü ocakları eğitim, kültürel ve sosyal faaliyetleri olan gençlerimize her kötülükten uzak tutmayı hedefleyen peygamber ocağıdır. Ülkü ocakları bunların aksi hiç bir iş ve icraatın içinde olamaz. Görevini devreden başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni atanan başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun diyor, Allah her ikisinin de yolunu ve bahtını acık etsin.” dedi.  

kagizman-ulku-ocaklarinda-bayrak-degisimi-(1).jpgkagizman-ulku-ocaklarinda-bayrak-degisimi-(2).jpgkagizman-ulku-ocaklarinda-bayrak-degisimi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler