Kağızman’da 10 Nisan Etkinlikleri

Kağızman’da 10 Nisan Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kağızman'da da kutlandı.

Kağızman’da 10 Nisan Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kağızman’da da kutlandı.

İstiklal meydanında çelenk koyma ve akabinde İstiklal Marşının okunmasının ardından kutlama programı Kağızman Halk Eğitim Merkezinde devam etti. Programa Kağızman Kaymamı Musa Üçgül, Garnizon Komutanı Binbaşı Sevgi Derya Çelik, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Cumhuriyet savcısı Fatma Top,İlçe Tarım Müdürü Bekir Çapan,İlçe Müftüsü Yakup Belen,Özel ,İdare Müdürü Hüseyin Yildiz,Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim görevlisi Ramazan Oğul,daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şengül, “Polis halkın kendi vicdanıdır, halkın kendisidir. Polis ülke halkına hizmeti ve güvenliği kendine kutsal bir görev sayan teşkilattır. Dün olduğu gibi bugünde tek amacımız ülkemizin refahı ve huzuru için çalışmak olacaktır.” dedi.

Daha sonra polis haftasında münasebetiyle Ayın başarılı polislerine ve dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilemesininin ardından Kağızman ilçe emniyet müdürlüğü tarafından 170 Günü münasebetiyle hazırlanan Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül,Belediye Başkanı Nevzat Yıldız,Emniyet Müdürü Kenan Şengül ve Cumhuriyet Başsavcısı Fatma Top’la beraber kesildi ardından, kutlama ya katılan misafirlere çeşitli ikramlara bulunuldu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler