Kağızman’da 11 okula “beyaz bayrak”

Kağızman’da 11 okula “beyaz bayrak”

Kars’ın Kağızman İlçesinde 11 okula “beyaz bayrak” verildi.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Kağızman Kaymakamı İshak Çınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın, her ay yapılan Koordinasyon toplantısı için yine tüm okul müdür ve müdür yardımcılarıyla Kağızman Öğretmen evinde bir araya geldi.

Toplantı esnasında beyaz bayrak sertifikası alma başarısı gösteren 11 okulun müdür ve müdür yardımcılarına teşekkür etti.

Gelecek yıllarda beyaz bayrak sertifikasına sahip olan okul sayısının 11’den daha fazla olmasını temenni ettiğini söyleyen Kağızman Kaymakamı İshak Çınar, “Kağızman’da eğitim öğretim anlamında tüm kamu kurumlarımızla birlikte eğitimde önemli bir ivme yakaladık. Bunun meyvelerini her alanda almaya devam ediyoruz. Bugün de burada 11 okulumuzun beyaz bayrak sertifikası alma başarısı gösteren müdürlerimize ve müdür yardımcılarımıza teşekkür etmek için toplandık. Her birini göstermiş olduğu ilgiden ve başarıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların akabinde Kaymakam Çınar beyaz bayrak sertifikası alma başarısı gösteren, Avcı Mahmut İlk ve Ortaokulu, Denizgölü İlk ve Ortaokulu, Kötek Şehit Taner Seloğlu İlk ve Ortaokulu, Şaban İlk ve Ortaokulu, Karabağ İlkokulu, 70.Yıl İlk ve Ortaokulu, Kağızman Anadolu Lisesi, Çiçekli Afetevleri Fikri Topkaya İlk ve Ortaokulu, Donandı Tıllik İlk ve Ortaokulu, Karakale İlkokulu olmak üzere 11 okulun müdür ve müdür yardımcılarına başarı belgeleri verildi.

kagizman’da-11-okula-“beyaz-bayrak”-(7).jpgkagizman’da-11-okula-“beyaz-bayrak”-(6).jpgkagizman’da-11-okula-“beyaz-bayrak”-(1).jpgkagizman’da-11-okula-“beyaz-bayrak”-(2).jpgkagizman’da-11-okula-“beyaz-bayrak”-(3).jpgkagizman’da-11-okula-“beyaz-bayrak”-(4).jpgkagizman’da-11-okula-“beyaz-bayrak”-(5).jpgkagizman’da-11-okula-“beyaz-bayrak”-(8).jpgkagizman’da-11-okula-“beyaz-bayrak”-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler