Kağızman’da 2015 Mütevelli Heyeti seçimleri yapıldı

Kağızman’da 2015 Mütevelli Heyeti seçimleri yapıldı

Kars'ın Kağızman İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı.

Kağızman’da 2015 Mütevelli Heyeti seçimleri yapıldı

Kars’ın Kağızman İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı. Yukarı Kümbet Mahallesi Muhtarı Mehmet İlkan ile Çallı Bayam Köyü Muhtarı Mehmet Köksüz mütevelli heyetliğine  seçildiler.

SYDV, 2015 yılı Mütevelli Heyeti üye seçimleri, Kağızman Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Sosyal Yardımlaşma Müdürü Fıfet Toper'in Başkanlığında köy ve mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Yukarı Kümbet Mahallesi Muhtarı Mehmet İlkan ile Çallı Bayam Köyü Muhtarı Mehmet Köksüz , 2015 yılı SYDV Mütevelli Heyeti üyeliğine yapılan seçim sonucu oy çokluğuyla seçildiler.

Seçimin ardından, teşekkür konuşması yapan Kağızman Yukarı Kümbet Mahallesi Muhtarı Mehmet İlkan “Beni bu göreve getiren bütün muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beni onurlandırdılar, gururlandırdılar. Bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğim” dedi.

Çallı Bayam Köyü Muhtarı Mehmet Köksüz de, kendisini bu göreve getiren muhtar arkadaşlarına teşekkür etti.

Kağızman Sosyal Yardımlaşma Müdürü Rıfet Toper ise, seçilen muhtarları tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler