Kağızman’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği

Kağızman’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programa Kaymakam Üçgül’ün yanı sıra Tüm Kurum Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Müzik öğretmeni Devrim Egemen Avşar yönetiminde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, öğretmenler adına Gonca Ünye’nin konuşması ve Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan program daha sonra Öğretmene Vefa adlı Sinevizyon gösterisi ile devam etti.

İmam Hatip Okulu öğrencileri tarafından şiirlerin okunması, Kağızman’da öğretmen olmak adlı “slayt gösterisi”, mesleğe yeni giren öğretmenlerin Burcu Dila Turan yönetiminde yemin merasimi, Devrim Egemen Avşar, Abidin Metin, Gökhan Fedakar  tarafından Müzik Ziyafeti, Emekli öğretmen Cesim Alkan’a plaket verilmesi ve ödül merasiminin ardından program sona erdi.

kagizman’da-24-kasim-ogretmenler-gunu-etkinligi-(1)-001.jpgkagizman’da-24-kasim-ogretmenler-gunu-etkinligi-(5).jpgkagizman’da-24-kasim-ogretmenler-gunu-etkinligi-(6)-001.jpgkagizman’da-24-kasim-ogretmenler-gunu-etkinligi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler