Kağızman'da 3 Terörist Ölü Ele Geçirildi!

Kağızman'da 3 Terörist Ölü Ele Geçirildi!

Kars Valisi Rahmi Doğan Kars’ın Kağızman İlçesi Çemçe Madur Bölgesinde dün gece yapılan operasyonda 3 teröristin silahları ile birlikte ölü ele geçirildiğini söyledi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Valiliği Makam2’de düzenlenen Basın Toplantısında Kars’ın Kağızman İlçesi Çemçe Madur Bölgesinde PKK terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendiğini dile getirdi. Aralık ayına kadar o bölgenin güvenlik bölgesi olduğunu söyleyen Vali Doğan, “Çevre illerinde desteğiyle dün gece Çemçe Madur Bölgesinde Şah yolundan Kağızman’a doğru tüm vadiler güvenlik birimlerimiz tarafından taranıyor. Sabahın ilk saatleri ile birlikte ilk temas sağlandı ve 3 terörist ölü olarak ele geçirildi. Operasyon devam ediyor. Birkaç gün daha devam edecek gibi gözüküyor. Güvenlik birimlerimiz tarafından o bölgede tüm mağaralar taranarak devam ediyor.” dedi.

Şuan ki operasyonun sadece Kağızman Çemçe Madur Bölgesinde Şah yolundan Kağızman’a doğru giden yolda devam ettiğini belirten Vali Doğan, “Diğer bölgelerimiz Valilik tarafından 15 günlük geçici güvenlik bölgesi ilan ediliyor. Ama o bölge Bakanlık Kararıyla 15 Aralık’a kadar güvenlik bölgesidir.” şeklinde konuştu. 

kagizmanda-3-terorist-olu-ele-gecirildi!-(2).jpgkagizmanda-3-terorist-olu-ele-gecirildi!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler