ANKET
Kars'ın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
Karsın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
NÖBETÇİ ECZANE
ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI

Video Haber
E-POSTA LİSTESİ
PİYASALAR
IMKB
62.336
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
HAVA DURUMU
Kars -23 / -7 °C
Ardahan -22 / -8 °C
Iğdır -5 / 3 °C
Erzurum -24 / -7 °C
Ankara -7 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
İzmir 0 / 15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kağızman’da Bayramlaşma

Kağızman’da Bayramlaşma

30 Ağustos 2011 / 18:17
Mübarek Ramazan Bayramı tüm İslam aleminde olduğu gibi Kars'ın Kağızman İlçesi'nde Belediyeye ait Aile Çay Bahçesinde vatandaşların da katılımıyla düzenlenen bayramlaşma töreniyle kutlandı.

 

Bayramlaşmaya; Kaymakam Şuayib Gürsoy, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Cumhuriyet Savcısı Barış Çetin, Garnizaon Komutanı piyade Binbaşı Ahmet Yaşar Dener, Kağızman Jandarma komutanı Yzb. Engin Eroğlu, Tnk. Yzb. Mustafa Çamur, İlçe Emniyet Müdürü Ünal Aslan, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Bizleri Milletçe sevgi, saygı ve kardeşliğe yöneltip, kırgınlıkların giderildiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği yardımlaşmanın arttığı, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramını da coşkulu şekilde, kırgınlıkların giderildiği, hoşgörünün enginleştiği, sosyal dayanışmanın arttığı, yakınların arandığı, huzur ve güven ortamı içinde geçirilmesi temennisiyle tüm Kağızman halkının Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

 

Bayramlaşma daha sonra Kağızman Tabur Komutanlığı ve Kağızman Emniyet Müdürlüğü’nde devam etti.

yes.20110830182254..jpg,

 

 

KHA